Σοκ με τον ξαφνικό θάνατο της Μαρία ντε Βιγιότα

Το όνειρο της Μαρία ντε Βιγιότα να οδηγήσει μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, έσβησε…

Το όνειρο της Μαρία ντε Βιγιότα να οδηγήσει μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, έσβησε… 

Νεκρή σε ξενοδοχείο της Σεβίλλης βρέθηκε η Μαρία ντε Βιγιότα, βυθίζοντας σε πένθος τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Ισπανίδα πιλότος δοκιμών, Ντε Βιγιότα, που βρισκόταν στη Σεβίλλη για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Η ζωή είναι δώρο», το οποίο και έγραψε με αφορμή το σοβαρό ατύχημα που είχε πέρσι κατά την διάρκεια δοκιμών της Marussia στην πίστα Ντάξφορντ, βρέθηκε νεκρή (ξημερώματα Παρασκευής)…

Η 33χρονη Ισπανίδα «πιλότος» ήταν κόρη του Ισπανού πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1Εμίλιο Ντε Βιγιότα – είχε οδηγήσει σε αγώνες της Φόρμουλα 3 και τον 24ωρο αγώνα της Daytona, είχε ελπίδες να επιστρέψει στις πίστες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2012, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, όπως την είχαν διαβεβαιώσει οι γιατροί. Είχε μάλιστα κερδίσει τον τίτλο του οδηγού της χρονιάς από το περιοδικό «Car & Driver», πέρυσι τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατος της προήλθε από φυσικά αίτια.

Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η οικογένεια της επιβεβαίωσε την τραγική είδηση: “Η Μαρία μας άφησε.Έπρεπε να πάει στον ουρανό, όπως οι άγγελοι. Ευχαριστούμε το Θεό που μας επέτρεψε να ζήσουμε μαζί της ενάμιση χρόνο ακόμη”, έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η είδηση για τον χαμό της Ντε Βιγιότα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις ομάδες της φόρμουλα 1 που με συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκφράζοντας τη θλίψη τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook