Η Περιφέρεια Κρήτης για το 35ο Ράλι Κρήτης

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη, για το Ράλι Κρήτης!!!

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη, για το Ράλι Κρήτης!!! 

“Με μεγάλη χαρά η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου χαιρετίζει τη διοργάνωση του 35ου Rally Κρήτης. Πρωτοβουλίες και δράσεις που καθιερώνονται ως θεσμός πια στον τόπο μας, μας βρίσκουν συμμέτοχους και ένθερμους υποστηρικτές καθώς πιστεύουμε ότι μέσα από τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας μας αλλά και μέσα από τη στήριξη τοπικών συλλογικών δράσεων σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού θα καταφέρουμε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας στην σκληρή καθημερινότητα όλων μας. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και ευχόμαστε καλή επιτυχία!”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Να θυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου, όπως και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) είναι συνδιοργανωτές του Ράλι Κρήτης, στηρίζοντας έμπρακτα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι του ΑΟΚ .

Περισσότερα νέα για το Ράλι Κρήτης μπορείτε να βλέπετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rallycrete.gr, αλλά και στο: Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ – A.O.KRITIS

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook