Νέο concept SUV από τη Dacia

Detour θα ονομάζεται το νέο compact SUV που θα παρουσιάσει η Dacia…

Detour θα ονομάζεται το νέο compact SUV που θα παρουσιάσει η Dacia…

Στις 16 Οκτωβρίου πρόκειται να παρουσιαστεί ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο από την θυγατρική της RenaultDacia, το Detour, μοντέλο το οποίο θα έχει την βάση του στο Duster. Το συγκεκριμένο concept θα παρουσιαστεί στο Γιοχάνεσμπουργκ, ωστόσο, η Renault δίνει στην δημοσιότητα μια teaser photo για να πάρουμε μια πρώτη ιδέα…

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί προϊόν σχεδιασμού του Renault Design Central Europe με ένα στούντιο design που εδρεύει στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Έτσι λοιπόν, το concept αυτό θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Γιοχάνεσμπουργκ στις 16 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, το Detour θα είναι το “alter ego” του ανανεωμένου Duster, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι υπεύθυνοι της φίρμας. Ωστόσο, από τη συγκεκριμένη teaser photo διακρίνουμε ότι θα έχει και αρκετές διαφοροποιήσεις, όπως ότι θα είναι δίχρωμο με κίτρινο και ματ γκρι χρώμα.

Επιπλέον, τα φώτα ομίχλης έχουν τοποθετηθεί κάτω από την εμπρός μάσκα, την ίδια στιγμή που και τα πίσω φωτιστικά σώματα θα είναι τεχνολογίας LED. Επίσης, οι μαύρες ζάντες με πορτοκαλί φινίρισμα θα ολοκληρώνει με το καλύτερο δυνατό μια πιο φρέσκια και δυναμική εικόνα.

Πάντως ενδιαφέρον έχει να προσθέσουμε και την άποψη των σχεδιαστών του συγκεκριμένου concept, σύμφωνα με τους οποίους το Detour φέρει λίγο από Mad Max με Terminator και κάποιες επιρροές από το Ντακάρ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook