Ακραίος παραδειγματισμός τροχαίου ατυχήματος

Το άψυχο σώμα ενός οδηγού άφησε στο δρόμο η αστυνομία της Κίνας προς παραδειγματισμό…

Το άψυχο σώμα ενός οδηγού άφησε στο δρόμο η αστυνομία της Κίνας προς παραδειγματισμό…

Το άψυχο σώμα Κινέζου οδηγού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Κίνα, άφησαν εκτεθειμένο οι αρχές για περίπου μια ώρα με σκοπό να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους οδηγούς που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο.

Ακραίο ή αναγκαίο; Σίγουρα αρκετά τραβηγμένο…

Σ’ αυτό το σημείο να πούμε ότι ο 28χρονος Tao Lung σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο. Τόσο ο ίδιος όσο και το αυτοκίνητο που αποπειράθηκε να προσπεράσει έτρεχαν με 240 χιλιόμετρα σε ένα περιφερειακό δρόμο όταν ένα τρίτο αυτοκίνητο βγήκε από ένα γκαράζ σπιτιού, και δεν πρόλαβαν να φρενάρουν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 28χρονος προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να σκιστεί η οροφή της Jaguar που οδηγούσε και να εκτοξευθεί εκτός του οχήματός του και να παρασυρθεί από το όχημα που ήθελε να προσπεράσει.

thatatiforo-atuchima_kina-3thatatiforo-atuchima_kina-2thatatiforo-atuchima_kina-1

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι στον συγκεκριμένο δρόμο κάνουν αυτοσχέδιες κόντρες κάθε ημέρα διάφοροι ασυνείδητοι αλλά πολύ πλούσιοι οδηγοί και γι’ αυτό οι αρχές δεν τους σταματούν καν γιατί αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως ενόχληση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook