Αντίστροφη μέτρηση για 35ο Ράλι Κρήτης!!!

Οι ώρες μετράνε αντίστροφα πλέον για την εκκίνηση του 35ου Rally Κρήτης!!!

Οι ώρες μετράνε αντίστροφα πλέον για την εκκίνηση του 35ου Rally Κρήτης!!!

Μερικά 24ώρα απομένουν και οι άνθρωποι του Α. Ο. Κρήτης έχουν ετοιμάσει τα πάντα για τη διεξαγωγή του 35ου Rally Κρήτης5ου γύρου του Πανελληνίου Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων rally και 3ου γύρου του Κυπέλλου οδηγών – συνοδηγών rally Κρήτης.

Να τονίσουμε ότι φέτος το Ράλι Κρήτης θα τρέξει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον συναγωνισμό και φυσικά το θέαμα!!!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομία, λόγω της κρίσης που διανύουμε, την ασφάλεια όπως πάντα και την ευχαρίστηση αγωνιζομένων και θεατών.

Αποτελείται από δύο ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές, μήκους 57 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 187 χιλιόμετρα.

Οι ειδικές διαδρομές είναι:

Καινούριο Χωριό – Γαλίφα, είναι το πρώτο κομμάτι της Επισκοπής Πεδιάδος, όπως έγινε πέρυσι, όμως στο ύψος της Γαλίφας δεν γίνεται αλλαγή πορείας αλλά συνεχίζει ευθεία και τερματίζει στην είσοδο του χωριού Σμάρι Πεδιάδος.

Η άλλη ειδική είναι η γνωστή σε όλους διαδρομή Καστέλι – Καλό Χωριό, όπως πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στο χώρο του “Ι.ΚΤΕΟ Ζαχ. Πατρωνάκης” στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και θα ακολουθήσει στις 20:30 πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας.

Την Κυριακή το κέντρο του αγώνα, γραμματεία και service park, θα είναι στο πρώην Δημαρχείο Γουβών, στο χώρο της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης στις Γούρνες.

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, στις 16:20 το απόγευμα.

Τέλος, να πούμε ότι φέτος για πρώτη χρονιά το Ράλι Κρήτης θα έχει και την δική του αποκλειστική ιστοσελίδα, μια ακόμα σημαντική απόδειξη για το επίπεδο του αγώνα, αλλά και για την θεαματική άνοδο του AOK τα τελευταία χρόνια. Στο www.rallycrete.gr θα μπορείτε πλέον ακόμα και από το κινητό σας να βλέπετε live όλη την εξέλιξη του αγώνα. Δείτε και το επίσημο group στο facebook: Α.Ο.Κρήτης

Δείτε στην συνέχεια και το TV spot για το 35ο Rally Κρήτης 

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την εκκίνηση του 35ου Ράλι Κρήτης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook