Σάρωσε η Τροχαία στο Ηράκλειο χθες!!!

Το χθεσινό μενού της Τροχαίας στο Ηράκλειο είχε… παράνομα σταθμευμένα οχήματα!!! Μετά από ένα μπαράζ τροχονομικών ελέγχων το τελευταίο διάστημα σε Κρήτη και Ηράκλειο ειδικότερα, οι σαρωτικοί έλεγχοι των Υπηρεσιών Τροχαίας χθες είχαν στο στόχαστρο τους τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Έτσι ίσως μετά από αρκετό καιρό είδαμε ακόμα και τον γερανό της Τροχαίας Ηρακλείου να βγαίνει “παγανιά” και να μαζεύει […]

Το χθεσινό μενού της Τροχαίας στο Ηράκλειο είχε… παράνομα σταθμευμένα οχήματα!!!

Μετά από ένα μπαράζ τροχονομικών ελέγχων το τελευταίο διάστημα σε Κρήτη και Ηράκλειο ειδικότερα, οι σαρωτικοί έλεγχοι των Υπηρεσιών Τροχαίας χθες είχαν στο στόχαστρο τους τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Έτσι ίσως μετά από αρκετό καιρό είδαμε ακόμα και τον γερανό της Τροχαίας Ηρακλείου να βγαίνει “παγανιά” και να μαζεύει αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα παράνομα σε πλατείεςδιαβάσεις πεζώνθέσεις ΑΜΕΑ αλλά και στάσεις λεωφορείων.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε και την δήλωση του διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου, Μανόλη Χρυσού, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Η ανοχή της τροχαίας εξαντλήθηκε και δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες εικόνες να επαναληφθούν”!!!

Τέλος να πούμε ότι γενικά τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Κρήτη είναι εντατικοί και προσανατολίζονται μεταξύ άλλων και στους παράνομους μικροπωλητές αλλά και τους επαίτες των φαναριών και όχι μόνο.

Πάντως, σχετικά με τα παράνομα σταθμευμένα, εμείς, έχουμε να προτείνουμε και το σχετικό group: Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στο Ηράκλειο, γιατί καλά τα πρόστιμα, αλλά η ουσία είναι η παιδεία και η σωστή νοοτροπία και αυτή εκπαιδεύεται και από τον αρνητικό παραδειγματισμό.

Δείτε επίσης και την παρακάτω φωτογραφία και αναρωτηθείτε που είναι το λάθος!!!

parking-vs-police

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook