Gooo για 35ο Ράλι Κρήτης

1,2,3 και GO για 35ο Ράλι Κρήτης, δείτε το πρόγραμμα και τις ειδικές διαδρομές…

1,2,3 και GO για 35ο Ράλι Κρήτης, δείτε το πρόγραμμα και τις ειδικές διαδρομές…

1,2,3 και GOooo το πρωί της Κυριακής, στις 10:59, λίγο έξω από το Καινούριο Χωριό και ο τερματισμός της πρώτης ειδικής θα γίνει στο Σμάρι.

Η δεύτερη διαδρομή είναι η κλασική Καστέλι – Καλό Χωριό. Αυτές οι δύο ειδικές θα επαναληφθούν τρεις φορές σχηματίζοντας μία μπούκλα 187 χιλιομέτρων συμπεριλαμβανομένων και των απλών διαδρομών.

Το service park θα στηθεί στην πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών ενώ ο νικητής του αγώνα θα ανέβει στη ράμπα της πλατείες Ελευθερίας στις 16:20.

Δείτε 35o Ράλι Κρήτης: τα πρώτα highlights και στην συνέχεια αποφασίστε ποια ειδική διαδρομή θα δείτε σήμερα. Να πούμε σ’ αυτό το σημείο ότι οι ειδικές διαδρομές θα κλείνουν για το κοινό 1,5 ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου.

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

– Ε.Δ 1 Γαλίφα 1 10:59

– Ε.Δ 2 Καλό Χωριό 1 11:26

SERVICE PARK 12:07

– Ε.Δ 3 Γαλίφα 2 13:06

– Ε.Δ 4 Καλό Χωριό 2 13:33

SERVICE PARK 14:14

– E.Δ 5 Γαλίφα 3 15:13

– Ε.Δ 6 Καλό Χωριό 3 15:40

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 16:20

Το cretadrive όπως πάντα θα βρίσκεται στις ειδικές διαδρομές με τους φακούς μας και πάλι να πιάνουν τα πιο χαρακτηριστικά περάσματα των δυνατών πληρωμάτων. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι θα κινηθούμε με το ολοκαίνουριο Nissan Micra από την Autofronimakis… και σβέλτα, άνετα αλλά κυρίως πολύ οικονομικά! Αναλυτικά συμπεράσματα και πλούσιο φώτο-ρεπορτάζ σε σχετικό άρθρο που θα ακολουθήσει…

Τέλος, να πούμε ότι φέτος για πρώτη χρονιά το Ράλι Κρήτης θα έχει και την δική του αποκλειστική ιστοσελίδα, μια ακόμα σημαντική απόδειξη για το επίπεδο του αγώνα, αλλά και για την θεαματική άνοδο του AOK τα τελευταία χρόνια. Στο www.rallycrete.gr θα μπορείτε πλέον ακόμα και από το κινητό σας να βλέπετε live όλη την εξέλιξη του αγώνα. Δείτε και το επίσημο group στο facebook:Α.Ο.Κρήτης

Δείτε τις συμμετοχές του φετινού Ράλι Κρήτης αναλυτικά στον σύνδεσμο: Συμμετοχές 35ο Ράλι Κρήτης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook