Έρχονται πισωκίνητες και τετρακίνητες Alfa Romeo!!!

Κάτι καλό ετοιμάζει η Alfa Romeo στα πισωκίνητα και τετρακίνητα…

Κάτι καλό ετοιμάζει η Alfa Romeo στα πισωκίνητα και τετρακίνητα…

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FIAT & Chrysler αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με τα σχέδια της Alfa Romeo, στα οποία περιλαμβάνονται αρκετά νέα μοντέλα τόσο πισωκίνητα, όσο και τετρακίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Sergio Marchionne σε σχετική συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι εργάζονται σκληρά και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν το χαρακτήρα των μοντέλων της Alfa Romeo, χρησιμοποιώντας νέες πλατφόρμες.

Τα αποτελέσματα αυτών των ριζικών αλλαγών αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάπου προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013…

Πληροφορίες μάλιστα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι σε ένα πρόγραμμα 5 ετών, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε περίπου ένα χρόνο, η ιταλική φίρμα κατάφερε να ολοκληρώσει το project των νέων πισωκίνητων και τετρακίνητων μοντέλων με πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί στις επόμενες γενιές των Chrysler 300 και Dodge Charger/Challenger.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα φορεθεί σε τουλάχιστον 4 νέα μοντέλα της Alfa Romeo, τα οποία είναι η Giulia Sedan και Wagon, μια ναυαρχίδα (sedan) της εταιρείας, καθώς και ένα μεσαίο crossover.

Τέλος, το πρώτο μοντέλο, που θα είναι η Giulia, έχει δρομολογηθεί για τα τέλη του 2015 στην ευρωπαϊκή αγορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook