Νέο SUV από την Isuzu

Η Isuzu λανσάρει νέο μοντέλο στην κατηγορία των SUV με χαρακτηριστικά από το D-MAX Σχεδιαστικά δεν θα μπορούσε να μην έχει την βάση του στο γνωστό D-Max το νέο μοντέλο της Isuzu για την κατηγορία των SUV… Ονομάζεται MU-X και θα τροφοδοτείται με έναν turbodiesel κινητήρα 4 κυλίνδρων και χωρητικότητας 3 λίτρων. Θα λανσάρεται σε εκδόσεις με την κίνηση στους 4 τροχούς αλλά και στους 2. Η Isuzu λανσάρει […]

Η Isuzu λανσάρει νέο μοντέλο στην κατηγορία των SUV με χαρακτηριστικά από το D-MAX
Σχεδιαστικά δεν θα μπορούσε να μην έχει την βάση του στο γνωστό D-Max το νέο μοντέλο της Isuzu για την κατηγορία των SUV

Ονομάζεται MU-X και θα τροφοδοτείται με έναν turbodiesel κινητήρα 4 κυλίνδρων και χωρητικότητας 3 λίτρων. Θα λανσάρεται σε εκδόσεις με την κίνηση στους 4 τροχούς αλλά και στους 2.

Η Isuzu λανσάρει στις αγορές το νέο της SUV, το οποίο ενσωματώνει χαρακτηριστικά από το D-MAX, τόσο στο μπροστινό μέρος με τη μεγάλη μάσκα και τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα.

Εσωτερικά, η καμπίνα προσφέρει άνετους χώρους για τους επιβάτες, ενώ μπορούν να «φιλοξενηθούν» μέχρι και 7 άτομα σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένα 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ πετρελαίου, 4 κυλίνδρων, το οποίο αποδίδει 175 ίππους και 380Nm ροπής.

Επίσης, μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου ή προαιρετικά αυτόματου 5 σχέσεων η κίνηση θα μεταφέρεται στον πίσω άξονα στην 2κίνητη έκδοση και κατ’ επιλογή και στους 4 τροχούς στην 4κίνητη εκδοχή.

Isuzu-MU-X-1Isuzu-MU-X-2

Μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πληροφόρηση αναφορικά με το πότε το νέο Isuzu MU-X θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο, οι φήμες κάνουν λόγο για μια τιμή που ενδέχεται να ξεκινά από τα 29.000 ευρώ περίπου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook