Βρέθηκε ο οδηγός που σμπαράλιασε το κόκκινο Peugeot 106!!!

Βρέθηκε ο οδηγός που τράκαρε και σμπαράλιασε το παρκαρισμένο στην Ούλοφ Πάλμε κόκκινο Peugeot 106 και το παράτησε!!!

Βρέθηκε ο οδηγός που τράκαρε και σμπαράλιασε το παρκαρισμένο στην Ούλοφ Πάλμε κόκκινο Peugeot 106 και το παράτησε!!!

Το περιστατικό με το σμπαραλιασμένο κόκκινο Peugeot 106 που είχαμε δημοσιεύσει στο Γαϊδούρι, τράκαρε παρκαρισμένο όχημα και εξαφανίστηκε, κύριος!!! φανταζόμαστε πως το θυμάστε… άλλωστε ξεπέρασε και τις 4500 αναγνώσεις!!!

Επιστρέφουμε στο θέμα μιας και ο ένοχος βρέθηκε όπως μας ενημερώνουν σε σχετικό τους μήνυμα οι άτυχοι ιδιοκτήτες του Peugeot 106!!! 

Η περίπτωση ήταν όπως ακριβώς την είχαμε προβλέψει στο σχετικό άρθρο. Δηλαδή ο οδηγός νεαρός, χωρίς δίπλωμα και με το όχημα του ανασφάλιστο φυσικά. Τουλάχιστον δεν έπαθε μεγάλη ζημιά στο όχημα του, μάρκας  KIA PICANTO και χρώματος Ασημί, και το κυριότερο είναι καλά στην υγεία του χωρίς κανένα τραυματισμό παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης…

Στην συνέχεια ακολουθεί το μήνυμα των ιδιοκτητών:

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας,τις συμβουλές σας αλλά και τις πληροφορίες σας για την πρόσφατη περιπέτεια με το τρακάρισμα του αυτοκίνητου μας! 

Για την ιστορία, το αυτοκίνητο με τον οδηγό που μας τράκαρε και εγκατέλειψε ΒΡΕΘΗΚΕ!!! Δυστυχώς το όχημα του ήταν ανασφάλιστο και δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα οδήγησης!!!! 

Το δικό μας όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς είναι για παλιοσίδερα ,το δικό του έχει μικρή ζημία και φτιάχνει. Ο νεαρός ήταν πολύ τυχερός που δεν χτύπησε από την σφοδρότητα της σύγκρουσης! 

Σας ευχαριστούμε θερμά και τσεκάρετε όλοι τα ασφαλιστήρια σας ότι σας καλύπτουν σε περίπτωση ατυχήματος από ανασφάλιστο όχημα!! 

Ευτυχώς είχαμε αυτήν την παροχή γιατί πολλοί λόγο κρίσης αφαιρούν διάφορες παροχές από τα ασφάλιστρα ώστε να μειωθεί το ποσό!!!”

Τέλος, και εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αναγνώστες και επισκέπτες του cretadrive για την ανταπόκριση σας στο συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook