Εντυπωσιάζει το νέο Nissan GT-R Nismo

Το Nissan GT-R Nismo θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ!!!

Το Nissan GT-R Nismo θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ!!!

Οι πρώτες φωτογραφίες του ιαπωνικού όπλου από την Nissan με την υπογραφή της Nismo έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και δείχνουν ότι το νέο GT-R Nismo είναι ακόμα πιο δυναμικό εμφανισιακά χωρίς όμως να χάνει την απλότητα και τον χαρακτήρα του.

Οι αναβαθμίσεις που φέρει το νέο Nissan GT-R Nismo αφορούν το σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά και τα μηχανικά του μέρη με σκοπό και να εντυπωσιάσει τα βλέμματα αλλά και να σπάσει τα χρονόμετρα φυσικά σε όποια πίστα και αν βρεθεί.

nissan-gt-r-nismo

Μιας και μιλάμε για πίστες, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Nissan GT-R Nismo είχε βρεθεί στο Nurburgring και είχε ολοκληρώσει τον γύρο σε χρόνο μόλις 7,08 με οδηγό τον Michael Krumm (F1).

Πιο συγκεκριμένα, το νέο supercar της ιαπωνικής φίρμας θα φορά τον ίδιο κινητήρα με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 3,8 λίτρων αλλά με ορισμένες παρεμβάσεις στο σύστημα εξάτμισης και τοποθετώντας μεγαλύτερα turbo, θα αποδίδει πλέον 595 ίππους και 650 Nm ροπής (από 545 ίππους και 627 Nm ροπής, που απέδιδε το υπάρχον μοντέλο).

new-nssan-gtr-nismo-01new-nssan-gtr-nismo-02

Επιπλέον, θα διαθέτει 20άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται με ένα σπορτίφ πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλά στοιχεία από ανθρακόνημα, ένα νέο splitter μπροστά κι ένα καινούργιο σπόιλερ πίσω, που όλα μαζί θα ελαττώνουν το συνολικό βάρος του αμαξώματος κατά 64,8 κιλά.

Τέλος, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται τις επόμενες μέρες, ενώ όταν λανσαριστεί από την καινούργια χρονιά υπολογίζεται να κοστίζει (μαζί με το προαιρετικό πακέτο) στα 148.000 ευρώ περίπου. Αυτή η τιμή βέβαια αποκτά ιδιαίτερη σημασία μάλιστα αν λάβουμε υπόψιν μας ότι το συγκεκριμένο supercar έχει χαρακτηριστεί από πολλούς -και δικαίως- ως ο serial killer των ακριβών supercars

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook