Η baby Cayenne στην πίστα

Ένα ακόμα βίντεο από την baby Cayenne, την Porsche Macan, από δοκιμές στην πίστα του Weissach…

Ένα ακόμα βίντεο από την baby Cayenne, την Porsche Macan, από δοκιμές στην πίστα του Weissach…

Μπορεί η μαύρη Macan που βλέπουμε στο βίντεο να κρατά κρυφές τις τελικές λεπτομέρειες της σχεδίασης, ωστόσο φανερώνει τα δυναμικά της χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια στιγμή δεν διστάζει να κάψει και λίγο λάστιχο…

Να πούμε ότι η νέα Porsche Macan πατάει πάνω στο πάτωμα του Audi Q5, με την γερμανική φίρμα ωστόσο, να υπόσχεται ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο. Στα διαφορετικά στοιχεία θα πρέπει να προσθέσουμε την νέα τετρακίνηση και ανάρτηση που θα φοράει η νέα baby Cayenne.

Porsche-Macan-Drift-Video-Rennstrecke-Weissach-Teaser

Από πλευράς κινητήρων έχουμε να κάνουμε με 2 μοτέρ V6, έναν βενζινοκινητήρα με χωρητικότητα 3 λίτρων και απόδοση 355 ίππων και έναν πετρελαιοκινητήρα 255 ίππων.

Αργότερα θα ακολουθήσει και η Turbo με κινητήρα V6 3,6 λίτρων και απόδοσης 400 ίππων. Στις φήμες που κυκλοφορούν στον ξένο τύπο αναφέρεται ότι θα προστεθεί και ένας μικρότερης χωρητικότητας κινητήρας 4 κυλίνδρων, όπως επίσης και μια υβριδική έκδοση.

Τέλος, σ’ αυτό το σημείο και πριν πατήσουμε το play στο βίντεο που ακολουθεί να πούμε ότι η μέση κατανάλωση της Porsche Macan θα κυμαίνεται, ανάλογα βέβαια και με τις εκδόσεις, από 6,1 έως 9,2 lt/100km, ενώ αντίστοιχα και οι εκπομπές ρύπων CO2 θα είναι μεταξύ 159-216 g/km.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook