Η ειδική έκδοση του Qashqai!!!

Ειδική έκδοση του νέου Qashqai σε 2.007 μονάδες με βάση της το κορυφαίο Qashqai Tekna

Ειδική έκδοση του νέου Qashqai σε 2.007 μονάδες με βάση της το κορυφαίο Qashqai Tekna

Η Nissan ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης, σε 2.007 μονάδες, του νέου Nissan Qashqai, βασισμένη στην κορυφαία έκδοση Qashqai Tekna.

Στο εξωτερικό της νέας αυτής έκδοσης του Qashqai θα περιλαμβάνονται μεταξύ των διακριτικών, αλλά χρωμιομένων, νέων σχεδιαστικών πινελιών, φώτα ημέρας Bi-LED, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι 4 και συγκεκριμένα τα κόκκινο, άσπρο, μπλε και μαύρο, την ίδια στιγμή που θα εφοδιάζεται και με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών στην Premier Limited Edition του…

Εσωτερικά, θα υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και καθίσματα από Alcantara, οθόνη αφής με σύστημα infontainment και πανοραμική οροφή, ενώ λογότυπα της έκδοσης και αριθμημένες πλακέτες θα κοσμούν το ταμπλό.

Στα μηχανολογικά της νέας έκδοσης του Qashqai να πούμε ότι το Qashqai Premier Limited Edition θα τροφοδοτείται από τον κινητήρα 1,6 dCi, απόδοσης 130 ίππων και 320 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με μηχανικό ή προαιρετικά αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ηλεκτρονική τετρακίνηση.

http://www.autogaleria.hunissan-qashqai-premier-limited-edition Pictures

Στο δια ταύτα να αναφέρουμε ότι η νέα αυτή έκδοση θα είναι άμεσα διαθέσιμη, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα κάποια επίσημη πληροφόρηση σχετικά με την τιμή πώλησης του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook