Έρχεται το νέο Ford Fiesta RS!!!

Το νέο Ford Fiesta RS με 1600άρη turbo μοτέρ και 230 άλογα έρχεται το 2015…

Το νέο Ford Fiesta RS με 1600άρη turbo μοτέρ και 230 άλογα έρχεται το 2015…

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στον ξένο ειδικό τύπο φαίνεται πως στα πλάνα της Ford υπάρχει η έκδοση RS του Fiesta. Υπάρχουν βέβαια σκέψεις και για Focus RS, ωστόσο, όλα αναμένεται να εξαρτηθούν και από την ζήτηση, η οποία θα καθορίσει αν τελικά τα 2 αυτά μοντέλα πάρουν το πράσινο φως για να πάρουν τον δρόμο τους προς τις γραμμές παραγωγής της Ford

Ford-Fiesta-RS-2015-2

Πάντως, αν τελικά το Fiesta RS πάρει το πράσινο φως για παραγωγή, αυτό αναμένεται να διαθέτει ένα πιο σπορτίφ πακέτο με πολύ πιο δυναμικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το Fiesta ST. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι ασφαλώς οι πιο φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, ένας νέος πιο επιθετικού σχεδιασμού διαχύτης πίσω, νέο σπόιλερ μπροστά και πλαϊνά μαρσπιέ.

Ford-Fiesta-RS-2015-1

Στα μηχανικά μέρη, το νέο Fiesta RS θα τροφοδοτείται με ένα πιο εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης σε συνδυασμό με κάποιες αναβαθμίσεις στο σύστημα πέδησης.

Τώρα αναφορικά και με την πηγή κίνησης, εκεί αναμένεται να δούμε ένα μοτέρ 4 κυλίνδρων χωρητικότητας 1,6 λίτρων με υπέρ-τροφοδότηση και απόδοση που θα κυμαίνεται από 180 έως 230 ίππους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook