Θέλουν τον τίτλο για τον Schumacher

Οι Γερμανοί θέλουν τον τίτλο για να τον αφιερώσουν στον Schumacher…

Οι Γερμανοί θέλουν τον τίτλο για να τον αφιερώσουν στον Schumacher…

Μία ημέρα πριν το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απέναντι στην Πορτογαλία, η Εθνική Γερμανίας θυμήθηκε τον Michael Schumacher που βρίσκεται σε κώμα εδώ και έξι μήνες και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Μουντιάλ για να αφιερώσει την επιτυχία στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

“Θέλω να χαιρετήσω έναν καλό φίλο, που δυστυχώς δεν μπορεί να είναι εδώ. Είναι ο Michael Schumacher, τρελός για το ποδόσφαιρο όπως όλοι μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Lukas Podolski, όπως αναφέρει και η naftemporiki.gr.

“Η ομάδα και η γερμανική ομοσπονδία θέλουν να στείλουν στην οικογένειά του πολλή δύναμη. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο για να του δώσουμε χαρά” συνέχισε ο παίκτης της Άρσεναλ, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον Schumacher από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Κολωνία, της οποίας ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής είναι οπαδός.

Ο θρυλικός 45χρονος πρώην πιλότος νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ ευρισκόμενος σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση και σύγκρουση σε βράχο, ενώ σκι στο γαλλικό θέρετρο των Άλπεων Μεριμπέλ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook