Trial 4×4 Κρήτης, Θεαματικός αγώνας στο Ηράκλειο

Άκρως θεαματική και συναρπαστική η συνέχεια στο Κύπελλο Trial 4×4 Κρήτης με τον δεύτερο γύρο του στις Άνω Γούβες Ηρακλείου…

Μετά από την εντυπωσιακή πρεμιέρα για το Κύπελλο Trial 4×4 Κρήτης από την λέσχη Μ.Α.Ρ.Σ. στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια την Κυριακή 27 Μαρτίου έφτασε πλέον η ώρα για την συνέχεια στις εκτός δρόμου προκλήσεις ανάμεσα στους καλύτερους τετρακίνητους οδηγούς της Κρήτης. Συνέχεια η οποία δόθηκε αυτή την Κυριακή 29 Μαΐου, σε περιοχή στις Άνω Γούβες Ηρακλείου και από την λέσχη 4×4 Ηρακλείου, το γνωστό σε όλους Off Road Club Ηρακλείου.
Άρκετός ήταν ο κόσμος που τίμησε την προσπάθεια του Off Road Club Ηρακλείου την Κυριακή που μας πέρασε, και φυσικά το θέαμα που πρόσφεραν μερικοί από τους καλύτερους τετρακίνητους οδηγούς αντάμειψε και με το παραπάνω τους τυχερούς θεατές.
Οι προσπάθειες των οδηγών στις μικρές κατηγορίες Normal και K1 ήταν αρκετές για να ζεστάνει τους θεατές, οι οποίοι βέβαια περίμεναν πως και πως να θαυμάσουν επί το έργο τα τέρατα των δύο μεγάλων κατηγοριών Κ2-Κ3. Πράγματι, χρόνο με τον χρόνο, αγώνα με τον αγώνα ειδικά στην μεγάλη Κατηγορία Κ3 τα τετρακίνητα θηρία μεγαλώνουν περισσότερο, γίνονται ακόμα πιο δυνατά και φυσικά δεν διστάζουν να σκαρφαλώσουν με άνεση και δίχως φόβο σε εμπόδια που στην όψη τους θα μπορούσαν να τρομάξουν ακόμα και τα αγριοκάτσικα της Κρήτης.
Συνολικά, στον δεύτερο γύρο για το Κύπελλο Trial 4×4 Κρήτης, αγώνας που διοργανώθηκε από την λέσχη 4×4 Ηρακλείου στις Άνω Γούβες, συμμετείχαν 35 οδηγοί μαζί με τα εντυπωσιακά τετρακίνητα θηρία τους, μικρά και μεγάλα.
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας σε όλες τις κατηγορίες ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, στοιχείο φυσικά που είχε ως αποτέλεσμα το θέαμα να είναι εξίσου ανεβασμένο, όπως και η αδρεναλίνη στους οδηγούς. Στοιχεία που δημιούργησαν ένα ιδανικό σκηνικό για έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα από το Off Road Club Ηρακλείου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το ενδιαφέρον βέβαια συγκεντρώθηκε στην μεγάλη και εντυπωσιακή Κ3 κατηγορία, όπου είχαμε την επικράτηση του Βαγγέλη Τσουρλάκη από το Ρέθυμνο με την νέα του ιδιοκατασκευή να κερδίζει τις εντυπώσεις όλων. Στην δεύτερη και τρίτη θέση συναντάμε οδηγούς με θηρία επίσης από το Ρέθυμνο και συγκεκριμένα τους Διαμαντή Γιώργο και Κισσανδράκη Γιώργο, αντίστοιχα.
Στην Κ2 κατηγορία στις πρώτες δύο θέσεις φιγουράρουν οδηγοί από Ρέθυμνο ξανά, οι Παλιεράκης Νίκος και Χατζηδάκης Μάρκος, ενώ στην τρίτη θέση βλέπουμε Χανιά με τον Χανταπακάκη Νεκτάριο.
Στην Κ1 κατηγορία είχαμε επικράτηση των οδηγών από την Ιεράπετρα με τους οδηγούς της, Καροφυλάκη Κανάκιο και Μπαχλιτζανάκη Λευτέρη, στις πρώτες δύο θέσεις αντίστοιχα, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε τον Κισσανδράκη Αλέξανδρο από Ρέθυμνο.
Τέλος, στην Normal κατηγορία είχαμε καθολική κυριαρχία των τετρακίνητων του Ηρακλείου. Πρώτος ο Θεοδοσίου Κώστας, δεύτερος ο Φραγκιαδάκης Γιώργος και τρίτος ο Θεοδοσίου Παναγιώτης.
Σ΄αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε και την σημαντική βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά και την εξίσου σημαντική βοήθεια από όλα τα μέλη της λέσχης 4×4 Ηρακλείου για την διεξαγωγή του αγώνα. Σημαντική η συμβολή και των υπολοίπων λεσχών τετρακίνησης της Κρήτης τόσο με την συμμετοχή τους, όσο και με την υποστήριξη τους στον αγώνα του Ηρακλείου, δεύτερος κατά σειρά στο Κύπελλο Trial 4×4 Κρήτης.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε πατώντας στον σύνδεσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook