Ανάκληση αυτοκινήτων Renault

Σε ανάκληση των μοντέλων Megane III και Fluence προχωρά η PGA Hellas λόγω προβλήματος στην ηλεκτρική τροφοδοσία της υποβοήθησης τιμονιού…

Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ανακοίνωσε ότι η PGA Hellas, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Renault στην χώρα μας, προχωρεί σε ανάκληση μοντέλων Megane τρίτης γενιάς και Fluence με σκοπό να γίνουν εργασίες στην καλωδίωση της ηλεκτρικής τροφοδοσίας της υποβοήθησης τιμονιού.
Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά 829 οχήματα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από 01-10-2009 έως και 12-02-2010, στα οποία η τριβή της καλωδίωσης ηλεκτρικής τροφοδοσίας της ηλεκτρικής υποβοήθησης με τον σύνδεσμο της κολόνας του τιμονιού μπορεί να προκαλέσει θόρυβο, βαριά αίσθηση τιμονιού, ενώ σε ακραίες καταστάσεις μπορεί και να υπάρξει απώλεια της ηλεκτρικής υποβοήθησης.
Μέχρι στιγμής στην χώρα μας δεν έχει καταγραφεί κάποιο σχετικό περιστατικό που να οφείλεται στο συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν αναφερθεί 40 τέτοιες περιπτώσεις.
Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω οχημάτων θα ενημερωθούν με γραπτή συστημένη επιστολή από την PGA Hellas με σκοπό να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του επίσημου δικτύου Renault, ώστε να γίνουν οι διεργασίες τοποθέτησης ταινίας ασφαλείας στο φις της καλωδίωσης της ηλεκτρικής τροφοδοσίας της υποβοήθησης τιμονιού, χώρις βέβαια κάποιο οικονομική επιβάρυνση.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε αν επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρία PGA Hellas στους αριθμούς: 211 1070 700 και 800 – 11 – 11011.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook