Hamilton vs Button, GP Canada- video

Είναι δυνατόν να αναφερόμαστε στον Lewis Hamilton και να μην υπάρχει αναφορά σε σύγκρουση ή κριτές;

Με το καναδικό grand prix να είναι σε κατάσταση αναμονής λόγω και της νεροποντής στο νησάκι της Παναγίας στο Μόντρεαλ βρήκαμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε και φυσικά να μοιραστούμε μαζί σας ένα ακόμα περιστατικό με τον αγαπημένο μας ήρωα στην Formula 1, τον Lewis Hamilton.
Πραγματικά, μόνο ένας Lewis Hamilton θα μπορούσε να έχει σύγκρουση στην ευθεία και μάλιστα με πιλότο της ίδιας ομάδας, δηλαδή τον Jenson Button. Στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος που είχε νωρίτερα κάνει ο team-mate του, από την εσωτερική όμως και όχι από την εξωτερική, την ίδια στιγμή που ο Jenson Button απλά κράτησε την γραμμή του. Ο Lewis Hamilton απλά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να προσπεράσει, έστω και αν από το γρασίδι και το pitwall κάτι τέτοιο δεν γινόταν προφανώς, με αποτέλεσμα να έρθει η σύγκρουση και φυσικά η καταστροφή ενός ακόμα αγώνα για τον Lewis. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι εκείνο το σημείο οι αγωνοδίκες εξέταζαν ένα ακόμα περιστατικό που είχε προκαλέσει το άτακτο παιδί του grid, αυτή την φορά με τον Mark Webber, στην αρχή του αγώνα.
Πραγματικά, ο Lewis Hamilton, σήμερα απέδειξε ότι φυσικά δεν γλύτωσε την επίσκεψη στους αγωνοδίκες αμέσως μετά την ολοκλήρωση του καναδικού grand prix, αλλά και το γεγονός ότι είναι ικανός να προκαλέσει σύγκρουση στο grid χωρίς καν να βρίσκεται σε αυτό, μπορεί σίγουρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.  Κάποιοι κερδίζουν το ενδιαφέρον με τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις τους και κάποιοι άλλοι με τις συγκρούσεις και την κακή συμπεριφορά τους, τελικά μήπως απλά ο Lewis παίζει παιχνίδια marketing θέλοντας να αλλάξει ομάδα;
Αρκετά με τα λόγια, στην συνέχεια το βίντεο με την σύγκρουση Hamilton-Button

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook