Rally Acropolis countdown για εκκίνηση!!!

Λίγες ώρες έμειναν για την τελετή εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις, σε εξέλιξη το Shakedown, φωτογραφίες από τα γκαράζ της Ford WRT!

Πιο συγκεκριμένα, απόψε, στις 19:30 οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ-WRC, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, θα ξεκινήσουν για ακόμα μια μάχη στο «Ράλλυ των Θεών», τοn σκληρότερο αγώνα του Πρωταθλήματος όπως και οι ίδιοι τον χαρακτήρισαν μετά τις αναγνωρίσεις που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες δύο ημέρες.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το χώρο που βρίσκεται εμπρός από το εστιατόριο «Διόνυσος», ενώ για όσους δε βρεθούν στην περιοχή υπενθυμίζεται ότι η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.
Λίγο νωρίτερα (18:45 – 19:15), τα πληρώματα θα βρίσκονται απέναντι από τη ράμπα εκκίνησης και θα υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους του Ράλλυ Ακρόπολις. Διαδικτυακά μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι με την επίσημη ιστοσελίδα του Rally Acropolis στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.acropolisrally.gr από όπου μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα, την ιστορία του, αλλά και αρκετό φωτογραφικό υλικό, όπως επίσης και τα αποτελέσματα από τις ειδικές του αγώνα…
Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε και το: φωτογραφικό υλικό από τα γκαράζ της Ford World Rally Team λίγο πριν το Shakedown.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook