5o Motors & Shows στο Παγκρήτιο

Το Παγκρήτιο Στάδιο υποδέχεται την απόλυτη μηχανοκίνητη Έκθεση της Κρήτης, το 5ο Motors & Shows…

Η έκθεση Motors & Shows, καθιερωμένη πλέον στο «μηχανοκίνητο» κοινό του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, αφήνει πολλές θετικές αναμνήσεις κάθε χρόνο και πάντα δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη χρονιά.
Το ραντεβού για το επόμενο Motors & Shows ορίζεται γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου και δεν χάνεται με τίποτα…
20 περίπου περίπτερα γεμάτα με περισσότερα από 200 όμορφα, επιθετικά στην εμφάνιση και ιδιαίτερα άγρια στο δρόμο αυτοκίνητα μαζί με τους περήφανους ιδιοκτήτες αλλά και βελτιωτές τους, θα είναι και φέτος τα βασικά στοιχεία της έκθεσης Motors & Shows.
Το 5ο Motors & Shows, αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και εντυπωσιακό και από πλευράς show.
Απλά θα αναφέρουμε ότι στο φετινό drift show θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε 10 πανίσχυρα και φυσικά πανέμορφα πισωκίνητα θηρία, από Κρήτη και Αθήνα, να καίνε πολλά… sets ελαστικών.
Ενώ και στα περίπτερα θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να δούμε πολλά νέα, αλλά και πολλά παλιά και γνώριμα βελτιωμένα μοντέλα, μαζί με αρκετά νέα μοντέλα παραγωγής, όπως επίσης και πολλές μοτοσικλέτες.
Επιπλέον οι επισκέπτες στο 5ο Motors & Shows θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις προσφορές και ορισμένα από τα προϊόντα μερικών από τα πιο γνωστά καταστήματα με αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα στην Κρήτη και την Νότια Ελλάδα.
Φυσικά σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε όλες τις παρουσίες του μηχανοκίνητου κόσμου της Κρήτης, γνωστοί οδηγοί, μηχανικοί, βελτιωτές, άνθρωποι από τον χώρο του αυτοκινήτου στην Κρήτη, μαζί βέβαια και με τις όμορφες παρουσίες που και φέτος θα προσπαθήσουν να κλέψουν την παράσταση. Μια παράσταση η οποία θα έχει και το δικό της soundtrack, το οποίο βέβαια θα έρχεται από τα πολλά decibels των μουσικά βελτιωμένων μοντέλων που θα συμμετάσχουν στον επίσης καθιερωμένο διαγωνισμό της EMMA Hellas
Όλα αυτά σε λίγες μόλις ώρες στο Παγκρήτιο Στάδιο,
το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου,
στο 5ο Motors & Shows από την Pro Action
…και το athleticradio.gr θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει το απόλυτο μηχανοκίνητο event της Κρήτης με τον φακό του και με πλούσια ρεπορτάζ.
Δείτε και το: event στο facebook
Stay TUNED!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook