Ράλι Ακρόπολις 2011: Τρίτη ημέρα…

Σε μάχη ανάμεσα στους εργοστασιακούς οδηγούς της Citroen εξελίσσεται το Ράλι Ακρόπολις, μπροστά ο Sebastian Oggier…

Μετά και την πρώτη ειδική διαδρομή της τρίτης και τελευταίας ημέρας του Ράλι Ακρόπολις ο αγώνας έχει, πλέον, τον Sebastien Ogier επικεφαλής, με την ελάχιστη διαφορά του 0,1 δλ. από το συμπατριώτη του, Sebastien Loeb. Ο Mikko Hirvonen είναι στην 3η θέση, 15,2 δλ. πίσω από τον Ogier, ενώ ο Petter Solberg έπεσε στην 4η, 6,4 δλ. πίσω από τον Φιλανδό.
Στην δεύτερη ειδική της Κυριακής ο Jari-Matti Latvala σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο, την ώρα που ο Loeb ξανακέρδιζει την κορυφή από τον Ogier, σε μια γαλλική μονομαχία που κρίνεται στα δέκατα του δευτερολέπτου (-0,2 δλ. στην ειδική, -0,1 δλ. στη Γενική). Ο Mikko Hirvonen ήταν ταχύτερος από το δίδυμο των Citroen και βρίσκεται, πλέον, 14,7 δλ. πίσω από τον Loeb.
Στην τρίτη ειδική της Κυριακής και την 16η συνολικά του Ράλι Ακρόπολις, ο Sebastien Ogier παραμένει στην 1η θέση του Ράλλυ Ακρόπολις, 6,1 δλ. μπροστά από τον Sebastien Loeb. Ο Mikko Hirvonen έχει μειώσει τη διαφορά του από τον Γάλλο πολυπρωταθλητή, προσπαθώντας να φτάσει τις εργοστασιακές Citroen. Ο Solberg είναι, πλέον, 32,8 δλ. πίσω από τον Ogier.
Στην 17η ειδική του Ράλι Ακρόπολις ο Sebastien Ogier δείχνει να έχει ξεφύγει από τον Loeb. Βρίσκεται 10,5 δλ. μπροστά από τον ομόσταβλό του. Το βασικό ενδιαφέρον όλων τώρα είναι η μάχη για τη 2η θέση, με τον Mikko Hirvonen 2,6 δλ. πίσω από τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και μόλις μία ειδική να υπολείπεται. Ο Jari-Matti Latvala σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο πέρασμα από τα Νέα Πίσια (8:04.5).
Ενώ τώρα όλες οι μάχες του Ράλι Ακρόπολις μεταφέρονται live στην τηλεόραση μας και συγκεκριμένα στην ΕΤ1 με την Power Stage.
Ενώ η καρό σημαία αναμένεται να πέσει στις 15:30 μπροστά από τον νικητή του φετινού Ράλι Ακρόπολις…
Μπορείτε να δείτε βίντεο με τα highlights από τις δύο πρώτες ημέρες πατώντας στον σύνδεσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook