Οι Έλληνες του Ράλι Ακρόπολις

Τι δηλώνουν οι Έλληνες οδηγοί μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Ακρόπολις…

8 ήταν τα πληρώματα που συμμετείχαν στον εθνικό μας αγώνα, στο 57ο Ράλι Ακρόπολις, με το κορυφαίο ανάμεσα τους φυσικά το πλήρωμα του μόνου αυτοκινήτου με προδιαγραφές WRC, του Ford Fiesta RS WRC, στα χέρια του Λάμπρου Αθανασούλα και Νίκου Ζακχαίου. Βέβαια, κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του αγώνα και συγκεκριμένα μόλις στην δεύτερη ειδική, το Ράλι Ακρόπολις δεν χαρίστηκε, δείχνοντας το σκληρό του πρόσωπο στην Team Greece, που με ένα σπασμένο εμπρός δεξί ψαλίδι χρειάστηκε να εγκαταλείψει έναν αγώνα που τόσο πάλεψε για να βρεθεί.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταφέρουν να συμπληρώσουν το ποσό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Ράλι Ακρόπολις.
Ωστόσο, με το καθεστώς super-rally η Team Greece μπαίνει ξανά στον αγώνα το Σάββατο, έχοντας φορτωθεί και το αντίστοιχο καπέλο και τρέχοντας πρακτικά εκτός συναγωνισμού, κατάφερε να γράψει καλούς χρόνους, ειδικά στην νυχτερινή ειδική της δεύτερης ημέρας και τελικά να τερματίσει τον αγώνα στην 19η θέση της Γενικής Κατάταξης.
Πρώτοι από τους υπόλοιπους Έλληνες οδηγούς οι Ψύλλος Δημήτρης- Κοντός Κωνσταντίνος, με την Eko Racing Team.
Στην συνέχεια ακολουθούν οι δηλώσεις όλων των ελληνικών πληρωμάτων…
ATHANASSOULAS Lambros – ZAKHEOS Nikolaos
«Είμαστε ευχαριστημένοι. Είχαμε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συνεχίζουμε. Βρήκαμε το budget για να τρέξουμε στο Ακρόπολις πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε…»
PSILLOS Dimitris – KONTOS Konstantinos
«Ο αγώνας ήταν πραγματικό Ακρόπολις. Δύσκολος, απαιτητικός και ήθελε καλή προετοιμασία. Εμείς την είχαμε χάρη στην ομάδα και στο χορηγό μας. Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η ομάδα μας τα έφτιαξε, και τερματίσαμε σε αυτήν τη θέση. Συγχαρητήρια στον Λάμπρο, που ήταν άτυχος την πρώτη ημέρα, αλλά έκανε πολύ καλό αγώνα μετά.»
HALIVELAKIS Nikolaos – BARDAKIS Spyros
«Φοβερή εμπειρία. Μακάρι να είχαμε κι άλλο. Δε μας άρεσε που εγκαταλείψαμε την πρώτη ημέρα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, αλλιώς δε θα έτρεχα.»
ZOUNIS Ioannis – PATRIKOUSSIS Mihalis
Έσπασε το ψυγείο και είχε πρόβλημα κατά την είσοδό του στο σέρβις.
“TERRASINO” – POTOURIDIS Ioannis
«Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός. Πλέον έχουμε εμπειρία και στο χώμα. Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και, αν εξαιρέσουμε ένα λαθάκι συναθλητή μας, όλα καλά.»
KONSTANTAKOS Panos – SIDERAKIS Theodoros
«Όλα καλά. Ο αγώνας ήταν ωραίος, αλλά σκληρός για το αυτοκίνητο. Το πνεύμα του συγκεκριμένου ράλι είναι να φτάνεις στον τερματισμό, κάτι που πετύχαμε. Είδαμε πολλά πράγματα στο αυτοκίνητο τα οποία θα αργούσαμε να δούμε στο Πρωτάθλημα. Το αυτοκίνητο άντεξε, και αυτό μας άφησε ικανοποιημένους.»
KALTSOUNIS Haris – PERIDIS Andreas
«Πραγματικό Ακρόπολις. Είχαμε κάτι ζημιές, τις αντιμετωπίσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι. Περιμένω το επόμενο!»
MOSCHOPOULOS Nikos – PANOUTSOS Theodoros
«Αισθανόμαστε χαρά και δικαίωση των κόπων του συνοδηγού, των μηχανικών και των χορηγών μας. Ευχαριστηθήκαμε. Η δεύτερη ημέρα ήταν λίγο πιο σκληρή. Η τρίτη ήταν ωραία.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook