Εκρηκτική η διαμαρτυρία των ιδιοκτητών ταξί

Εκρηκτικές οι σημερινές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, αποκορύφωμα η φωτιά σε παλιό ταξί στην Πλατεία Ελευθερίας…

Μια ακόμα πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο Ηράκλειο, αυτή την φορά με τους ιδιοκτήτες ταξί, να διασχίζουν την παραλιακή λεωφόρο και άλλους κεντρικούς δρόμους της πόλης καταλήγοντας στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όπου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση τους με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη.
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα τρέχει μια ακόμα 48ώρη απεργία των ιδιοκτητών ταξί, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του κλάδου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Εν μέσω τουριστικής σεζόν και φυσικά εν μέσω καύσωνα, οι ιδιοκτήτες ταξί δεν δίστασαν μάλιστα να βάλουν φωτιά σε παλιό όχημα ταξί στην μέση της πλατείας Ελευθερίας. Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα έγινε εκρηκτικό, η ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ οι ανυποψίαστοι πολίτες που περνούσαν από το σημείο σίγουρα έμειναν με το στόμα ανοικτό από αυτό το κυριολεκτικά… μαύρο σκηνικό.
Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ταξί προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη στην Περιφέρεια Κρήτης, ενώ σε λιμάνι και αεροδρόμειο η κατάσταση ήταν εξίσου εκρηκτική, ιδιαίτερα απογοητευτική ωστόσο για όσους αποφάσισαν να έρθουν στην πόλη μας.
Σε καμία περίπτωση πραγματικά δεν θέλουμε να φανταστούμε την κατάσταση του κυκλοφοριακού κομφούζιου που αυτή την στιγμή επικρατεί στο κέντρο της πόλης…
Παρόμοια κατάσταση εξελίσσεται και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook