Grand Prix Γερμανίας Κατατακτήριες

Το 10 στα 10 στις pole positions σημείωσε σήμερα η RedBull με τον Mark Webber να εκκινεί τον αγώνα…

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull Racing έσπασε σήμερα στην πίστα του Nurburgring το κατεστημένο Vettel καταφέρνωντας να εξασφαλίσει την 3η φετινή του pole position.
Έκπληξη αποτελεί η δεύτερη θέση του Lewis Hamilton, με την Mclaren τελικά να αποκαλύπτει την δυναμική της, τρίτος ο Sebastian Vettel, ο οποίος αύριο σίγουρα θα διεκδικίσει μια δυνατή εκκίνηση, ενώ δίπλα του θα έχει τον Alonso, ο οποίος σίγουρα θα θέλει να φέρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Ferrari του στην κορυφή του βάθρου.
Βέβαια, το θέμα είναι τι θα κάνει και αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, δηλαδή ο Mark Webber. Αξίζει να θυμίσουμε ότι και το 2009 είχε καταφέρει να κερδίσει την pole position και την νίκη στον αγώνα στην πίστα του Nurburgring. Ενώ επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και ο καιρός ίσως παίξει αύριο τα δικά του παιχνίδια προκαλώντας πολλές ανατροπές και εκπλήξεις αναβάζοντας παράλληλα το θέαμα στα ύψη.
Την 5άδα στις κατατακτήριες δοκιμές του γερμανικού grand prix ολοκλήρωσε ο Felipe Massa με την δεύτερη Ferrari φανερώνοντας την ανανεώση των κόκκινων μονοθεσίων αλλά και την καλή δουλειά σε θέματα αεροδυναμικής που έγινε στο Maranello.
Τις υπόλοιπες 5 θέσεις της πρώτης δεκάδας στις κατατακτήριες του γερμανικού grand prix συμπληρώνουν οι: Nico Rosberg, Jenson Button, Adrian Sutil, Vitaly Petrov και ο Michael Schumacher στην 10η θέση.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ενώ να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί live από το Conn X TV και την τηλεόραση του Alpha.
Στην συνέχεια ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις κατατακτήριες στην πίστα του Nurburgring στον σύνδεσμο, ενώ την αναλυτική κατάταξη και όλους τους χρόνους μπορείτε να τους δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook