Mark Webber the taxi-driver

Ο Mark Webber σε ρόλο taxi – driver του Fernando Alonso, το αντίτιμο μια θέση στο βάθρο… ίσως!!!

Απελευθερώθηκε το επάγγελμα του ταξιτζή και ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull Racing δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του και φυσικά να γράψει προϋπηρεσία για το μέλλον που ίσως και να του χρειαστεί.
Ο πρώτος πελάτης του μάλιστα ήταν ο Fernando Alonso, ο Ισπανός πιλότος της Ferrari, του οποίου το μονοθέσιο έμεινε πιθανότατα από καύσιμο στον γύρο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας και στον δρόμο για τον χώρο τερματισμού και ελέγχου των μονοθεσίων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι να αναφέρουμε ότι στην πρώτη θέση του βάθρο στα πλαίσια του γερμανικού grand prix βρέθηκε ο Lewis Hamilton μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα, αφήνοντας πίσω του, Fernando Alonso και Mark Webber.
Περισσότερα για το γερμανικό grand prix στην συνέχεια, μέχρι τότε απλά δείτε την “κούρσα” του Webber στον Alonso, ακολουθώντας τον σύνδεσμο
Αυτή η κούρσα, αν τελικά ο Alonso δεχτεί ποινή από τους αγωνοδίκες, μπορεί και να του στοιχίσει πολύ ακριβά και συγκεκριμένα την θέση του στο βάθρο. Ο λόγος της ποινής δεν θα είναι βέβαια η κούρσα, αλλά το γεγονός ότι η Ferrari του Alonso έμεινε από καύσιμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook