Bentley Continental GT S: Σε σπορ διαδρομές

Η Bentley επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς ότι εξελίσσει μια σπορ προσανατολισμού έκδοση για την Continental GT και την ανοιχτή GTC, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο teaser.

To video που είδε το φως της δημοσιότητας αποτυπώνει την οροφή της GT με φόντο μια ορεινή, απαιτητική διαδρομή και soundtrack τον ήχο ενός V8 καθώς και μια φευγαλέα εικόνα του νέου σχεδιασμού τροχών πίσω από τους οποίους κρύβονται κόκκινες δαγκάνες.

Ανεξαρτήτως των επίσημων στοιχείων, η Bentley Continental GT S αναμένεται να αξιοποιήσει μια ισχυρότερη εκδοχή του twin-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων ο οποίος στην τρέχουσα μορφή του αποδίδει 550 ίππους και 770 Nm ροπής.

Με δεδομένη την πρώτη αποτύπωση του τροχού ωστόσο, η GT S δεν αναμένεται να αξιοποιήσει το θηριώδες σύστημα πέδησης της GT Speed το οποίο αποτελείται από δεκαπίστονες δαγκάνες και carbon κεραμικά δισκόφρενα 440 χιλιοστών που με τη σειρά τους αποτελούν τα μεγαλύτερα δισκόφρενα που έχουν τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Βάσει των επίσημων συστάσεων η έκδοση S θα επικεντρωθεί στην οδηγική ευχαρίστηση την οποία οι σχεδιαστές της Bentley θα φροντίσουν να σηματοδοτήσουν και με ορισμένες σπορ σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook