Pics | Αυγενάκης: “Οι εθελοντές είναι το «μυστικό» κάθε διοργάνωσης”

“Στο EKO Acropolis Rally συμμετέχουν δεκάδες εκατοντάδων ανθρώπων για να επιτευχθεί η διεξαγωγή του”, τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανάρτηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει:

“ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η ψυχή κάθε διοργάνωσης είναι οι άνθρωποί της. Και κάθε μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, οι εθελοντές της.
Οι εθελοντές είναι το «μυστικό» που μπορεί να κάνει την ειδοποιό διαφορά, από μια άρτια διεξαγωγή σε μια άριστη διεξαγωγή.
Στο EKO Acropolis Rally συμμετέχουν δεκάδες εκατοντάδων ανθρώπων για να επιτευχθεί η διεξαγωγή του από την εκκίνηση την προσεχή Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ μέχρι την καρό σημαία την Κυριακή 11/09 στη Λαμία.
Κριτές, αστυνομικοί, πυροσβέστες, ερυθροσταυρίτες, στελέχη δήμων, περιφερειών, χορηγών και περισσότεροι από 400 εθελοντές, με ενεργότατο ρόλο, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι συμπαγής η αλυσίδα.
Χτες, Κυριακή, έγινε η μεγάλη συνάντησή τους με τα στελέχη του Αγώνα, καθώς η συνεχής οργάνωση και η καλή προετοιμασία είναι το προαπαιτούμενο.
Τους καλωσόρισα και τους εξήγησα τη σπουδαιότητα της ενεργούς συμμετοχής τους, ευχαριστώντας τους για όσα καθοριστικά πρόκειται να προσφέρουν στο Ράλλυ και στην προβολή της Ελλάδας μας παγκοσμίως.
Κατόπιν εκπαιδεύτηκαν στις θεματικές ενότητες:
– «Ειδικές Διαδρομές» από τον τομεάρχη Ειδικών Διαδρομών, Δημήτρη Αθανασέκο,
– «EKO Acropolis Rally και Περιβάλλον» από τον υπεύθυνο Περιβάλλοντος της διοργάνωσης, Γιώργο Καζατζόπουλο και εξειδικκύτηκε το πρόγραμμα εθελοντισμού τους ανά τομείς και περιοχές από τη γενική συντονίστριά τους, Έλσα Πιτσάκη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook