Pics | Αυγενάκης: “Οι Ντρισμπιώτη και Γκαβέλας είναι οι πρεσβευτές μας Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς”

“Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και οι δυο τους, θα έχουν μια μοναδική εμπειρία στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του ΟΑΚΑ, αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου” τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανάρτηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει:

“Δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες του αθλητισμού μας, η δις Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο χρυσός Παραολυμπιονίκης και κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ στα 100μ. για άτομα με μειωμένη όραση, Νάσος Γκαβέλας, είναι οι πρεσβευτές μας Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς, εν όψει του φετινού μας «Ράλλυ των Θεών».
Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και οι δυο τους, θα έχουν μια μοναδική εμπειρία στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του ΟΑΚΑ, αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.
Θα συνοδηγήσουν με τον Εσθονό Πρωταθλητή Νέων το 2020 και 2021 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, Ken Torn, σε ένα αγωνιστικό τετρακίνητο Ford Fiesta Rally 3 της κατηγορίας FIA Junior WRC, ακριβώς πριν από την εκκίνηση της υπερειδικής ΕΚΟ Super Special Stage.
Κι όπως πολύ σωστά τονίζει συχνά η Ντρισμπιώτη, όλοι όσοι αθλούνται σε δημόσιο δρόμο, είτε τρέχοντας, είτε ποδηλατώντας, να φορούν οπωσδήποτε ανακλαστικά ρούχα ή γιλέκο, ώστε να είναι ευδιάκριτοι από μεγάλη απόσταση.
Αντιγόνη, Νάσο, σας ευχαριστούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook