«Ευχαριστώ τον κ. Πιλάβιο αλλά και την Σούπερ Λίγκ»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athleticradio 104,2 για την στάση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκ για την στάση τους στο θέμα του ΟΦΗ με τον Σουλεάπ.

Ο Νίκος Μαχλάς ευχαρίστησε δημόσια τόσο την ΕΠΟ και προσωπικά τον κ. Πιλάβιο, όσο και την Σούπερ Λίγκ, για την στάση που κράτησαν στο θέμα του ΟΦΗ για την υπόθεση Σουλεάπ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με δηλώσεις του στον Athleticradio 104,2 και στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» και στον Γιώργο Κορτσιδάκη  μίλησε για τις ενέργειες που θα κάνει ο ΟΦΗ για να πετύχει την δικαίωση του, αλλά και για την στάση που κράτησε η Σούπερ Λίγκ στο ζήτημα.

Όπως είπε  «η αλήθεια είναι ότι η συνεδρίαση ήταν έντονη γιατί όταν ένα σωματείο έχει δίκιο και ψάχνει να το βρει τότε δεν χρειάζεται να υπάρχουν αντιμαχίες και να προσπαθεί ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου. Με την κρίση που υπάρχει, θα έρθουν τέτοια προβλήματα και για άλλες ομάδες. Δεν είναι πρόβλημα μόνο του ΟΦΗ αλλά όλων των ομάδων. Από την στιγμή που ο παίκτης είναι πληρωμένος, τότε πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ το δικαίωμα για να το αποδείξει. Για αυτόν τον λόγο προσφύγαμε στο CAS ή διαφορετικά να στείλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το έγγραφο που δείχνει ότι έχει εξοφληθεί. Το καλό είναι ότι όλοι κατάλαβαν πως πρέπει να δοθεί στην ομάδα μας ένα χρονικό περιθώριο προκειμένου να αποδειχθεί το δίκιο της ΠΑΕ ΟΦΗ».

Για την ίδια την υπόθεση, ανέφερε πως «το δίκιο είναι με το μέρος μας και θα κερδίσουμε ακόμα μια μάχη. Έχουμε κουραστεί να δίνουμε μάχες όμως θα συνεχίσουμε. Η Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να πάρει απόφαση για αφαίρεση βαθμών αν δεν υπάρξει οριστική απόφαση αλλά και επειδή σήμερα δεν ήταν στα θέματα ημερήσιας διάταξης».

Για το αν υπάρχει κάποια επαναπροσέγγιση με την πλευρά Σουλεάπ, τόνισε πως «ο κύριος Σουλεάπ πρέπει να αποδείξει γραπτώς ότι δεν του οφείλονται χρήματα και κακώς δεν το έχει κάνει αυτό μέχρι τώρα. Εκείνος ο άνθρωπος έπαιζε διπλό παιχνίδι στις πλάτες μας. Ενώ εμείς δίναμε αγώνα για να τον ξεχρεώσουμε, εκείνος έστειλε έγγραφο στην ΦΙΦΑ ζητώντας την ενεργοποίηση της ποινής. Ο Σουλεάπ είναι υποχρεωμένος να κινήσει μόνος του τις διαδικασίες και να στείλει στην ΦΙΦΑ τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι δεν του χρωστάμε τίποτα.Όλοι δίνουμε τον αγώνα για να δικαιωθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ. Μπορεί να φαίνομαι εγώ όμως όλοι πολεμούν προκειμένου η ομάδα να δικαιωθεί σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Τα έγγραφα που έχουμε στην κατοχή μας, τα δώσαμε σε όλους τους προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ καθώς και στην ΕΠΟ».

Για την στάση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκ, στην υπόθεση του ΟΦΗ, είπε ότι  «ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας βοήθησε και επικοινώνησε με την ΦΙΦΑ ώστε να δώσει λύση στο θέμα μας. Και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την βοήθεια του. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο κύριος Πιλάβιος δεν θέλει το κακό της ομάδας όπως καμίας ομάδας. Η ΕΠΟ έδειξε έμπρακτα την συμπαράσταση της και οφείλω να το πω. Το ίδιο έκανε και η Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΦΗ δεν θα  είναι αφορμή  για να τιμωρηθεί κάποια ομάδα με αποκλεισμό από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις. Πολύ περισσότερο η Εθνική ομάδα. Προτιμώ να μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Πιστεύω όμως  ότι ο ΟΦΗ θα βγει νικητής για ακόμα μια μάχη και είμαι αισιόδοξος για την έκβαση αυτής της υπόθεσης όπως ήμουν κάθε φορά. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά και πραγματικά δεν αντέχω άλλο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν είμαστε ενωμένοι και δείχνουμε αυτό το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουμε, τότε δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτό το γεγονός αποτελεί ένα μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook