«Πρώτα να σωθούμε και μετά βλέπουμε»

Η παραμονή πρωταρχικός στόχος του ΟΦΗ σύμφωνα με τον Φώτη Παπουλή

Για την  εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 κι έθεσε ως πρώτο στόχο της ομάδας τη σωτηρία. «Ακόμη δεν έχουμε σωθεί. Ας εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και βλέπουμε», τόνισε. «Αν υποβιβαστούμε, τα προβλήματα του συλλόγου θα γιγαντωθούν», πρόσθεσε. «Μέλι» από τον 26χρονο άσο για Αναστόπουλο, Μάντζιο και Ηράκλειο.

Αναλυτικά, ο Φώτης Παπουλής μίλησε για:

-τη συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είναι απίστευτη εμπειρία να έχεις προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο. Είναι μάθημα ζωής και μεγάλη τιμή που συνεργαζόμαστε μαζί του. Ήταν ένα ποδοσφαιρικό ίνδαλμα για πολλούς από μας».

-το μυστικό της καλής πορείας του ΟΦΗ: «Το μυστικό είναι ότι πάνω από όλα είμαστε οικογένεια. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και υπάρχουν καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Αγωνιστικά έχουμε αποκτήσει φοβερή ομοιογένεια και ο καθένας γνωρίζει καλά το ρόλο του στην ομάδα».

-τη διάρκεια στην απόδοση της ομάδας: «Δεν περίμενα ο ΟΦΗ να φτάσει σε αυτό το σημείο. Πολλοί περίμεναν πως θα είμαστε φούσκα λόγω και των ιδιαιτεροτήτων στην προετοιμασία. Μέχρι στιγμής όμως δεν βγαίνει αυτό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη φυσική κατάσταση και όλοι νιώθουμε πολύ καλά».

-τις εντυπώσεις του από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας: «Απέναντι στην ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλοί και δεν φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είχαμε παθητικό ρόλο, αλλά στο ένα ματς καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

-τους στόχους του ΟΦΗ: «Αρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εύκολα την παραμονή μας. Αν συμβεί κάτι παραπάνω, θα το δούμε. Σημασία έχει να σωθούμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα προβλήματα του ΟΦΗ θα γιγαντωθούν. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ήδη σωθεί. Μπορεί να γυρίσουν τα αποτελέσματα από τη μια στιγμή στην άλλη αν δεν είσαι προσεκτικός και χαλαρώσεις».

-τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μάντζιο: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον Μάντζιο. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του, έχει μεγάλη σημασία για το παιχνίδι της ομάδας».

-τη ζωή στο Ηράκλειο: «Έχω παίξει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Νομίζω όμως ότι το Ηράκλειο είναι η ομορφότερη πόλη. Υπάρχει ένα παρατεταμένο καλοκαίρι και οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί. Είναι ένας ευλογημένος τόπος το Ηράκλειο αλλά και ολόκληρη η Κρήτη. Θα μπορούσα να μείνω για πολλά χρόνια εδώ. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook