Γκουλής: “Δεν υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον ΟΦΗ”

Ο Νίκος Γκουλής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα χρήματα που του οφείλονται,και την παρουσία του στον ΟΦΗ

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ και μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανόλη Χρονάκη τόνισε πως δεν είχε πρόβλημα ποτέ με τον ΟΦΗ. Παράλληλα ο Νίκος Γκουλής μίλησε για τον ΟΦΗ της εποχής του και τον τωρινό, την απομάκρυνση του από την ομάδα και πολλά ακόμα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Γκουλής μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ…

“Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον ΟΦΗ ούτε εξέφρασα ποτέ την διάθεση για να κάνω προσφυγή. Μετά από δύο χρονιά είχαμε μια συζήτηση με τον κύριο Ξημέρη και συμφωνήσαμε. Του είπα και εγώ ότι ποτέ δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον ΟΦΗ. Μιλούσαμε ανά τακτά χρονικά διάστημα όμως ότι αφορά την συγκεκριμένη ομάδα λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Μακάρι το μοναδικό πρόβλημα να ήταν το δίκο μου.”

Για το οικονομικό πρόβλημα στον ΟΦΗ…

“Τα χρήματα αφορούν την παρουσία μου στην ομάδα και δεν διεκδικώ ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκύψουν πάνω στο κομμάτι που λέγεται ΟΦΗ ώστε μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να αποκτήσει μια υγεία στον οικονομικό τομέα. Ένας σύλλογος με το δικό του μέγεθος δεν πρέπει να αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα”.

Για το αν τον πίκρανε η απομάκρυνση του από την ομάδα…

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έφυγα από τον ΟΦΗ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και ούτε θα προσπαθήσω να βρω το πως και το γιατί. Σίγουρα έχουμε μια σκέψη που με πικραίνει και τότε σκέφτομαι ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρει κανένας τι πρόκειται να γίνει την αυριανή ημέρα. Δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε αλλά να κρατάμε μόνο τα καλά. Πιστεύω ότι δεν με άφησαν να ολοκληρώσω το έργο μου. Πίστευα ότι έφτασα σε ένα σημείο που έλεγα ότι θα κάνω την υπέρβαση και θα έμενα στην ομάδα για 10 χρόνια”.

Για την εποχή που έζησε σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ…

“Ήμουν για 11 σαιζόν σε μια ομάδα που διεκδικούσε τίτλους, υπήρχε ένα διαφορετικό δέσιμο με τον κόσμο και τέτοιες μνήμες δεν καταστρέφονται. Πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ και στο κάτω – κάτω στην μέση είναι η Κρήτη. Αλίμονο αν δεν βρεθεί λύση. Στην εποχή μου υπήρχε ένας απίστευτος τύπος, ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης που έκανε τα πάντα για τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει τα εχέγγυα για να επαναλάβει τις πορείες εκείνης της εποχής. Όμως, χρειάζεται οργάνωση και προγραμματισμός. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται και απαιτείται η συνεισφορά όλων”.

Για την μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ…

“Η πορεία του ΟΦΗ είναι αρκετά καλή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όμως χρειάζεται διάρκεια και αυτή θα έρθει μέσα από την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Υπάρχει δυναμική και πρέπει να την εκμεταλλευτούν όλοι. Είδα ότι έφυγαν κάποιοι παίκτες που είχαν συμβόλαια και γίνεται μια προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση.Αυτήν την στιγμή γίνεται μια τεράστια προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι και το μόνο που απομένει να εξυγιανθεί είναι το οικονομικό. Ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες όπως οι Ταυλαρίδης, Μάντζιος και βεβαίως έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία και ο προπονητής”.

Για τα σχέδια του ίδιου…

“Κάπου θα πάω και εγώ. Τώρα σχεδιάζω να κάνω ένα ταξίδι και στην συνέχεια θα δω ανάλογα με την πρόταση που έχω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook