«Κακή παρένθεση για τον ΟΦΗ και τίποτε άλλο»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ Μανόλης Πατεμτζής, μίλησε στον Athleticradio 104,2 για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και την πορεία του ΟΦΗ.

Μια κακή παρένθεση και τίποτε άλλο ήταν για τον ΟΦΗ η ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον Athleticradio 104,2, o Mανόλης Πατεμτζής. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή στο «γήπεδο του Athletic» με τον Γιώργο Κορτσιδάκη και αναφέρθηκε στο παιχνίδι  ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, στην πορεία του ΟΦΗ τις δραστηριότητες του συνδέσμου των Παλαιμάχων και την κοπή της πίτας, αλλά και τη νίκη του ΠΟΑ στον Κρουσώνα  για το Περιφερειακό, που τον  κοντά στην κορυφή.

Αναλυτικά οι αναφορές του Μανόλη Πατεμτζή στον Athleticradio 104,2 :

Για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:

“Oλοι περιμέναμε, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο να υπάρχει μια ορμή και ένας ενθουσιασμός. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί. Ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος δεν είχε την τύχη με το μέρος του και πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μια κακή παρένθεση. Όμως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τα δύο γκολ”.

Για την πορεία του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ φαίνεται ότι είναι ομάδα. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει όμως έχει έναν τρόπο σκέψης και μια οργάνωση στο παιχνίδι του. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί στην πορεία του ΟΦΗ και οι παίκτες λειτουργούν όπως μια πραγματική ομάδα. Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών ώστε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους».

Για τις δραστηριότητες των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ :

“Τα βράδυ της Δευτέρας ήταν η κοπή της πίτας. Θέλαμε μέσω αυτής της συνάντησης να δώσουμε συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα  του ΟΦΗ  και την τεχνική ηγεσία για την πορεία που κάνει η ομάδα και την οποία δεν περίμενε κανένας λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Ετοιμάζουμε και άλλες δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Θα συμμετάσχουμε σε κάποιους φιλανθρωπικούς αγώνες. Χωρίς να αδικήσουμε και την προηγούμενη διοίκηση των Παλαιμάχων, που και αυτοί έκαναν πολλά αξιόλογα πράγματα και το πιο σημαντικό ήταν η ίδρυση του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ. Εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ομάδα που αγαπάμε. Θέλουμε και εμείς να προσφέρουμε με τον τρόπο μας σε κοινωνικό επίπεδο”.

Για τη νίκη του ΠΟΑ στον Κρουσώνα και την πορεία του στο Περιφερειακό:

Oι τέσσερις ομάδες που είναι στην κορυφή  της βαθμολογίας θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Σίγουρα η νίκη στον Κρουσσώνα μας δίνει μια ώθηση για την συνέχεια. Όπως είχα πει και στην αρχή του πρωταθλήματος, θα είναι μια ανταγωνιστική σαιζόν και η ομάδα που το θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα και έχει την μεγαλύτερη διάρκεια  θα το πάρει″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook