“Mεγάλη έκπληξη ο φετινός ΟΦΗ”

Ο προπονητής του Πανσερραικού Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον Athleticradio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την πορεία της κρητικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Εχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον ΟΦΗ, στην Β’ Εθνική, τόσο ως προπονητής του Εθνικού, όσο ως προπονητής της Δόξας Δράμας. Τώρα τον βρίσκει μπροστά του σε μια διαφορετική αναμέτρηση, για το Κύπελλο Ελλλάδος. Ο τεχνικός  του Πανσερραικού Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον Athleticradio 104,2 και στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» με τον Γιώργο Κορτσιδάκη  για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ. Και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να συνεχίσει την εκπληκτική της διαδρομή στο Κύπελλο, όπου έχει ήδη αποκλείσει  τον Εργοτέλη και την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι αναφορές του Μιχάλη Γρηγορίου στον  Athleticradio 104,2:

Για το πώς αντιμετωπίζει ο Πανσερραικός το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Για μας όλα τα επίσημα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν. Εχουμε φτάσει στους «8» και θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Το πάνω χέρι το έχει ο ΟΦΗ λόγω έδρας και κατηγορίας. Εμείς όμως θα δώσουμε και εμείς τον αγώνα μας για να πάρουμε την πρόκριση. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια»

Για την πορεία του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ:

«Για μένα είναι μεγάλη έκπληξη ο φετινός ΟΦΗ. Η προετοιμασία που έκανε, οι οικονομικές δυσκολίες που έχει. Είναι καλό που υπάρχουν ομάδες επαρχιακές και κάνουν ένα δυναμικό come back στην μεγάλη κατηγορία. ΟΦΗ μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις και την είσοδο του στην  πεντάδα. Τα παιδιά είναι μαζί από πέρσι, ο προπονητής ο ίδιος, υπάρχει συνέχεια στην δουλειά που γίνεται και αυτό σε συνδιασμό με την δυναμική και τον κόσμο που έχει αυτή η ομάδα δίνει την ώθηση για φέτος.Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο μέσα και έξω. Παίρνει αποτελέσματα και οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει την τακτική. Εχει ακόμη πολλές λύσεις στο ρόστερ. Για αυτό και κάνει τόσο καλή πορεία».

Για την τακτική του Πανσερραικού στην αναμέτρηση:

«Πρέπει να σταματήσουμε κάποιες μονάδες που έχει ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα σαν ομάδα να είμαστε σοβαροί, να κρατήσουμε τις γραμμές μας και να κυνηγήσουμε και κάποιο γκόλ που θα μας φέρει κοντά στην πρόκριση».

Για τους στόχους του Πανσερραικού στην Β’ Εθνική:

«Εχουμε 20 μάτς ακόμη. Δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Η κατηγορία έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εχουμε πεί ότι η Β’ Εθνική είναι δύσκολη. Ειδικά για μια ομάδα που προέρχεται από την Σούπερ Λίγκ. Πρέπει να προσαρμοστεί και να αντιληφθεί γρήγορα ότι αλλάζουν πολλά. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θεωρώ ότι για μας είτε μέσω των πλέι-όφ, είτε με την απευθείας άνοδο, ότι θα τα καταφέρουμε».

-Για το αν η Β’ Εθνική δεν είναι τόσο ποιοτική όσο τα προηγούμενα χρόνια:

«Συμφωνώ. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Εχουμε την έκπληξη της Επανωμής και των Γιανιτσών και του Πλατανιά βέβαια.Τα προηγούμενα χρόνια η δυναμική ηταν διαφορετική. Παραμένει όμως ελκυστική την  κατηγορία. Δεν περίμενα τον Πλατανιά τόσο δυνατό. Υπάρχει ενθουσιασμός, έχει διοικητική ηρεμία και αυτό για την κατηγορία μέχρι τώρα μπορεί να είναι αρκετό».

Για το αν αισθάνεται ικανοποίηση που βλέπει την πρώην ομάδα του τη Δόξα στην Α’ Εθνική:

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό που καταφέραμε πέρσι. Βάση στόχων, άλλο είχαμε ως στόχο και άλλο πετύχαμε, άρα είμαι πολύ ικανοποιημένος που σήμερα η Δόξα Δράμας βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. Για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε πέρσι».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook