Ο Κομίνης στο Παγκρήτιο και ο Παππάς στην Τρίπολη

Ο Κομίνης από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας θα σφυρίξει το Εργοτέλης – Ατρόμητος και ο Παππάς από την Αθήνα το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Τον κρίσιμο αγώνα του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με τον Ατρόμητο θα διευθύνει ο κ. Κομίνης από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους κ.κ Ακρίβο (Αθήνας) και Βασιλειάδη (Μακεδονίας). 4ος ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) .

Τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ θα σφυρίξει ο κ. Παππάς από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους κ.κ.Πα΄νου (Αιτ/νιας) και Σταματόγλου (Καβάλας). Τέταρτος ο Γκαϊτατζης (Δράμας).

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Το παιχνίδι της Κέρκυρας με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Γιάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας ενώ το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Δασκαλόπουλος του συνδέσμου (Κορινθίας).

Στο Πανιώνιος – Λεβαδειακός διαιτητής θα είναι ο Τριτσώνης (Αθηνών) και στο Ξάνθη – Δόξα Δράμας ο Δημητρόπουλος από την Φθιώτιδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook