Φιλική νίκη με 3-0 για τον ΟΦΗ επί του Εργοτέλη

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Εργοτέλη με γκολ των Ζορμπά, Χατζηκοσμά και Ροβίθη με αρκετούς από τους παίκτες των “ασπρόμαυρων” να ξεχωρίζουν. Λίγα πράγματα από τους “κιτρινόμαυρους”.

Σαρ, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς και Ζορμπάς ήταν από τα κέρδη της σημερινής αναμέτρησης, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Κολιακουδάκης και Μπάμπης από την Κ20 και Κ17 του ΟΦΗ.

Όσοι αγωνίστηκαν από πλευράς ΟΦΗ έδειξαν ιδιαίτερη σοβαρότητα με τα κέρδη να είναι πολλαπλά για τους “ασπρόμαυρους” με όσους αγωνίστηκαν να δείχνουν έτοιμοι να αγωνιστούν όποτε τους ζητηθεί. Από τα χάι-λάιτ της αναμέτρησης το τέρμα του Χατζηκοσμά. Στον αντίποδα ο Σίνισα Γκόγκιτς είδε απο τους παίκτες του να κυμαίνονται σε ρηχά νερά και να βλέπουν το παιχνίδι σαν αγγαρεία και είχε μόνο κέρδος τον Καβουσάκη, ο οποίος έδειξε να είναι έτοιμος να προσφέρει εφόσον του ζητηθεί.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και έχασε διπλή ευκαιρία με τον Καπουράνη να ανοίξει το σκορ στο 16΄ με τον Καβουσάκη να νικά τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και στις δύο περιπτώσεις. Στο 29΄ ο πολύ δραστήριος Καπουράνης κέρδισε πέναλτι, με τον Ζορμπά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Στο 34΄  ο Εργοτέλης έχασε την μοναδική του ευκαιρία στο παιχνίδι όταν μετά από απευθείας εκτέλεση του Μπουρσέλη, ο Αγριμάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 45΄ ο “κεραυνός” του Καπουράνη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 57΄ είχαμε το χάι-λάιτ της αναμέτρησης με ένα καταπληκτικό γκολ από τον ΟΦΗ. Μετά από σέντρα του Ζορμπά, κατέβασε την μπάλα πολύ ωραία ο Ροβίθης, έστρωσε στον Χατζηκοσμά που με βολ πλανέ έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στροφές και στο 65΄ είχατε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Μονιάκης έβγαλε την σέντρα και ο Ροβίθης με κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Εργοτέλη.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Σαρ, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς (60΄ Ζορμπάς), Καπουράνης (58΄ Κολιακουδάκης), Νύκταρης, Ροβίθης

Εργοτέλης: Kαβουσάκης (36΄ Δερμιτζάκης), Ρέντζας, Δασκαλάκης, Κανυλάκης, Πρωτογεράκης, Άλμπι,Πλουσής, Χρυσοφάκης, Μπουρσέλης, Δωματάς, Κούτρι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook