Δερμιτζάκης: “Eίναι αμφίβολη η συμμετοχή του Παπάζογλου”

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στην σημερινή συνέντευξη τύπου εστίασε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενώ ερωτώμενος για το αν ο Παπάζογλου θα είναι στην διάθεση του ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε πως η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ξεκινώντας την συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:” Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ και κατανοώ ότι οι ημέρες είναι λίγο δύσκολες καθώς είναι για οικογενειακές συνθήκες. Εμείς είμαστε εδώ γιατί έχουμε έναν σκοπό και μπήκαμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.Μετά από σχεδόν δύο μήνες προετοιμασίας, είμαστε εδώ. Μια προετοιμασία όπου μπήκαν οι βάσεις στην φιλοσοφία μας και το πλάνο που θα ακολουθήσουμε σαν ομάδα για μια σταθερή αγωνιστική απόδοση.”

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη τύπου…

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο…

Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος που θέλει σεβασμό. Έχει κρατήσει τον κορμό και μην ξεχνάμε ότι παρά τα προβλήματα που είχε ήταν στο ξεκίνημα η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή, επιμονή, καθαρό μυαλό ώστε να πάρουμε τη νίκη. Είναι και μια υπόσχεση απέναντι στον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης μας και ο οποίος είναι ικανός να κάνει την διαφορά.

Για τους τραυματίες εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής…

Ποτέ δεν πρόκειται να αναφερθώ σε ελλείψεις. Το κάνω επειδή πιστεύω ότι η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό που εξαρτάται από όλους. Άρα, οποιοσδήποτε παίκτης δεν παίζει είτε από τραυματισμό – είτε από κάρτες – αυτό δεν αποτελεί τραυματισμό για εμένα.Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπάζογλου που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την δισκοκοίλη του και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Κάνουμε αγώνα δρόμου ώστε να είναι στην διάθεση μας ο Ζορό και πιστεύω ότι θα είναι στην αποστολή. Ο Ζορό είναι σε τέτοια φυσική κατάσταση – ικανή ώστε να βρίσκεται στον πάγκο και θέλω να πιστεύω ότι στις επόμενες 2 εβδομάδες θα δουλέψει έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ταμούδο…

Υπάρχει μια συζήτηση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όμως αυτήν την στιγμή δεν θέλω να πω κάτι γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Για το ενδεχόμενο να γίνουν επαγγελματίες οι Φαζός-Δαμιανάκης…

Θα είχα κάνει επαγγελματία είτε τον Δαμιανάκη, είτε τον Φαζό όμως βάσει θέσεων πρέπει να γίνει ένας αυτήν την στιγμή. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός για το ποιος θα γίνει αυτήν την στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook