“Mας έλειψε το γκολ”

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Γιώργος Μακρής, σε δηλώσεις στην κάμερα της Nova στάθηκαν στο γκολ, το οποίο και δεν κατάφερε να πετύχει ο ΟΦΗ.

Στο γκολ που δεν ήρθε για τον ΟΦΗ, στάθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports ο Γιώργος Μακρής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς δεν είχαμε ουσία σήμερα, κάναμε καλή εμφάνιση. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ. Απόλυτα ικανοποιημένοι δεν μπορούμε να είμαστε με την ισοπαλία. Σίγουρα η εμφάνιση μας δίνει τα εφόδια για να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.Πιστεύω ο κόσμος είδε ότι η ομάδα προσπάθησε. Δεν είχαμε τύχη που σίγουρα χρειάζεται.Ο Γκαλέτι είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Βοηθάει όλη την ομάδα και είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι μεγάλη τιμή».

Kάλαϊτζιτς:»Xαρούμενος που επέστρεψα στη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ»

Mε δηλώσεις του στην κάμερα της Νova ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δήλωσε χαρούμενος με την επιστροφή του στον ΟΦΗ ενώ αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα τόνισε πως έλειψε από την ομάδα το γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί αλλά κάναμε καλή εμφάνιση. Κάναμε ευκαιρίες αλλά μας έλειπε το γκολ. Ξέραμε πως ο Πανιώνιος παίζει δυνατά. Κοιτάμε το επόμενο ματς.

Οι φίλαθλοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά όλοι περιμέναμε το γκολ. Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και θα έρθει η νίκη»

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook