Χωρίς Παπάζογλου μέχρι την διακοπή ο ΟΦΗ

Ο Θανάσης Παπάζογλου εξετάστηκε – παρουσία του Γιώργου Στεφανουδάκη – από το ιατρικό τιμ του καθηγητή Χατζηπαύλου και τον γιατρό Μιχάλη Τζερμιδιανό όπου αποφασίστηκε να ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή όμως θα χάσει τα ματς με Βέροια και Πλατανιά!

Δυσάρεστα και ευχάριστα νέα προέκυψαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο επιθετικός του ΟΦΗ το απόγευμα της Δευτέρας. Έστω και αν τα ευχάριστα, δεν ακούγονται τόσο καλά στα αυτιά του Παύλου Δερμιτζάκη που θα κληθεί να πορευτεί για τα επόμενα δύο παιχνίδια χωρίς τον βασικό του επιθετικό.

Λοιπόν, αρχικά, να πούμε ότι ο Θανάσης Παπάζογλου κατά 90% δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφού και το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να μπει σε αυτήν την διαδικασία που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 1,5 με 2 μήνες!

Έτσι, θα ακολουθήσει την ίδια συντηρητική αγωγή που ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει καλά 100%. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης στα δύο επόμενα παιχνίδια κόντρα σε Βέροια και Πλατανιά με την επιστροφή του να χρονολογείται για μετά την διακοπή όταν και ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τονΑστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook