Ο Νίκι Παπαβασιλείου στον Athletic Radio 104,2

O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ παρακολούθησε το ματς με τον Πανιώνιο από τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 συνέστησε υπομονή ενώ στάθηκε στο ντεμπούτο του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

«Είμαι σε μια πόλη που αγαπάω και που βλέπω ότι με αγαπάει και ο κόσμος. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί βλέπω τα αισθήματα του κόσμου για εμένα. Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα που ήμουν στο γήπεδο την Κυριακή, είχα την δυνατότητα να πάρω μαζί μου τις κόρες μου και να ζήσουν και αυτές την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Δυστυχώς, δεν ήρθε το αποτέλεσμα όμως τα παιδιά μου έζησαν το τι σημαίνει ΟΦΗ. Αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο, να είναι πάντα στην ομάδα και πάντα ΟΦΗ» είπε για την παρουσία του στο Ηράκλειο και στις εξέδρες του γηπέδου παρακολουθώντας από κοντά την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο Νίκι Παπαβασιλείου συνέστησε υπομονή στον κόσμο λέγοντας ότι «μετά τις πρώτες 6 – 7 αγωνιστικές θα είναι η ομάδα έτοιμη» ενώ στάθηκε βεβαίως στην παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκι Παπαβασιλείου στον Athletic Radio 104,2

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ: «Βλέπω ότι η ομάδα μπαίνει σε έναν άλλο δρόμο και οικονομικά γιατί στις ημέρες μας αυτό το κομμάτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο ΟΦΗ στέκεται ξανά στα πόδια του και ελπίζω να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που αφιερώνουν πολύ χρόνο αλλά βάζουν και χρήματα ώστε η ομάδα να ζήσει ξανά μεγάλες χαρές. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό και είναι ώρα να ζήσει ξανά μεγάλες χαρές».

Για την συμπαράσταση του κόσμου του ΟΦΗ: «Ο κόσμος εισπράττει την ηρεμία που υπάρχει στην ομάδα και αυτό που περιμένουμε να γίνει είναι να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει ο ΟΦΗ να χτίσει στην φετινή σαιζόν, να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά».

Για την εικόνα του στο ματς με τον Πανιώνιο: «Η αλήθεια είναι ότι τον περίμενα καλύτερο. Όμως, η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια μεγαλύτερη διάθεση. Πιστεύω ότι είναι νωρίς για να κριθεί ο ΟΦΗ. Πάντα χρειάζονται έξι με επτά αγωνιστικές ώστε να βρει έναν ρυθμό. Όμως, από αυτά που έχω δει, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια πολύ καλή πορεία».

Για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Με την είσοδο του στο παιχνίδι, έδωσε άλλη πνοή στον ΟΦΗ. Αν ο Γκαλέτι είναι καλά τότε θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ότι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε από τα δικά του πόδια και είναι σίγουρο ότι διαθέτει μια τεράστια ποιότητα. Χαίρομαι να βλέπω έναν άνθρωπο που έχει περάσει μια τέτοια περιπέτεια, να έχει την διάθεση και την ψυχική διάθεση ώστε να χαίρεται αυτό που κάνει. Αυτό είδα εγώ στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε. Έχει την ποιότητα που απαιτείται και το σημαντικό θα είναι να έχει την υγεία του ώστε να τα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο».

Για την δυστοκία στην επίθεση: «Έπαιξε ρόλο η απουσία του Παπάζογλου που είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον ΟΦΗ. Αυτά όμως είναι θέματα του προπονητή και της διοίκησης. Ήδη, βλέπω ότι έγινε μια προσπάθεια για τον Ταμούδο που είναι ένας σημαντικός παίκτης και πιστεύω ότι θα βρουν τις λύσεις».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Η ομάδα έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και αυτό που χρειάζεται είναι τα αποτελέσματα. Χρειάζεται να μπορέσει η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, να βγει από το άγχος της παραμονής και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ με το υλικό που έχει, μπορεί να κάνει μια καλή πορεία».

Για τον Κάρλος Μιλιάζες: «Τον Μιλιάζες τον είχα αντίπαλο στο περσινό πρωτάθλημα, έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ήταν μεταγραφικός στόχος μεγάλων ομάδων όπως ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Είναι πολύ καλό που τον έχει ο ΟΦΗ, ερωτήθηκα και εγώ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΟΦΗ και θεωρώ ότι το έδειξε από την πρώτη στιγμή».

Για την καριέρα του: «Πέρυσι ήμουν στον Απόλλωνα Λεμεσού, απέρριψα κάποιες προτάσεις από την Κύπρο γιατί θέλω να γυρίσω ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα και είμαι στο περίμενε».

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ το 2009: «Ήταν η αρχή για εμένα αλλά και για τον ΟΦΗ. Ότι έγινε, έγινε. Εγώ προχώρησα, δόξα το Θεό πήγα καλά και συνεχίζω. Είμαι ένας προπονητής στα 43 μου, έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και είναι σημαντικό να αποκτούμε εμπειρίες στην ζωή μου. Δόξα το Θεό έχω προχωρήσει, δεν έχω καμία πικρία από το τι συνέβη τότε, τον ΟΦΗ τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook