Με τη σκέψη στο παιχνίδι της Βέροιας

Mε στόχο τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια.

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Πανιώνιο και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Βέροια.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν και στην πρώτη νίκη της ομάδας με τον Παύλο Δερμιτζάκη να φαίνεται να ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που παρέταξε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενώ χθες με ομιλία του προς τους παίκτες και δείχνοντας τα λάθη τους σε βίντεο ζήτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Όλα δείχνουν ότι με βάση την εικόνα της ομάδας στα πρώτα 60 λεπτά του παιχνιδιού αλλά και την εικόνα της στο υπόλοιπο μέρος (με τον Γκαλέτι στην 11αδα), είναι δεδομένο πως ο τεχνικός του ΟΦΗ πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Και εφόσον δεν παρουσιαστεί – ξανά – κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα είναι εκείνος που θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα μιας και όπως έδειξε είναι έτοιμος για να απογειώσει τον ΟΦΗ!

Στην χθεσινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Παπάζογλου, Μονιάκης και Κυζιρίδης που έκαναν θεραπεία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 6μμ. στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook