Αποφασισμένος να κάνει “σεφτέ” στις νίκες

Με στόχο το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα (19.15 / live, Athletic Radio 104,2) στην Βέροια με αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει σήμερα ο ΟΦΗ (19.15 / live, Athletic Radio 104,2) στην Βέροια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι αποφασισμένη για την νίκη και υπάρχει αισιοδοξία οτι ο ΟΦΗ θα πάρει το τρίποντο που άξιζε στο ματς με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές σε σύγκριση με το ματς της πρεμιέρας.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης είχε αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Φρεντερίκ Νιμανί, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του, τα πάντα είναι ανοικτά για την 11αδα και τελικά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Γάλλος επιθετικός.

Aπο το τι θα γίνει τελικά με την συμμετοχή του “Περο”, θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή των Όγιος και Γκαλέτι που διεκδικούν μια θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ενώ ίσως ξεκινήσει και ο Ζε Εντουάρντο αντί του Φραγκουλάκη.

Μία πιθανή ενδεκάδα φέρνει στο τέρμα τον Δασκαλάκη, στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια , Τριποτσέρης, στην μεσαία γραμμή οι Μακρής, Καλαϊτζιτς και Ζε Εντουάρντο και στην επίθεση οι Κουτσιανικούλης , Νιμανί και Όγιος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπάζογλου, Μονιάκης, Κυζιρίδης και οι Μπανούσης, Γιαγκιόζης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος και ο Φερναντέζ που στην χθεσινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook