Κακοδαιμονία, απογοήτευση και ήττα στην Βέροια με 2-0!

Ο ΟΦΗ εκτός από την Βέροια είχε να αντιμετωπίσει και την κακοδαιμονία με 3 αναγκαστικές αλλαγές (!) αλλά και κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να θέλει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά την ερχόμενη Δευτέρα!

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο χτυπάει ένα μεγάλο καμπανάκι για την συνέχεια η κακοδαιμονία χτύπησε κόκκινο με τρεις αναγκαστικές αλλαγές αφού τραυματίστηκαν οι Κουτσιανικούλης, Τριποτσέρης και Ζορό!

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε στην Βέροια μόνο για 30 λεπτά όταν και ήταν κυρίαρχος σε εκείνο το σημείο χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Και αφού δεν τα κατάφερε σε εκείνο το χρονικό διάστημα, στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκε από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθουν τα δύο γκολ από την Βέροια που δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό εν όψει του ματς με τον Πλατανιά την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλοντας να βρει λύσεις στην επίθεση, επέλεξε τον Περογαμβράκη στην κορυφή και πέρασε στην θέση του στο δεξί άκρο τον Όγιος ενώ αριστερά παρέμεινε ο Κουτσιανικούλης. Παράλληλα, ξεκίνησε βασικό τον Ζε Εντουάρντο αντί του Φραγκουλάκη.

Οι αλλαγές έφεραν αποτέλεσμα και στο πρώτο 30λεπτο ο ΟΦΗ πίεσε πολύ τους γηπεδούχους αγγίζοντας το γκολ σε τρεις περιπτώσεις με τους Κουτσιανικούλη, Όγιος, Μιλιάζες ενώ ο τελευταίος σημάδεψε το δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έχασε τους Τριποτσέρη, Ζορό ενώ η Βέροια στάθηκε τυχερή να ανοίξει το σκορ με έναν κεραυνό του Μπεν από τα 30 μέτρα. Ένα λεπτό αργότερα βγήκε ο Ζορό με τον Μακρή να παίρνει την θέση του στο κέντρο της άμυνας και εκεί κρίθηκαν τα πάντα.

Ο ΟΦΗ έχασε την συνοχή της αμυντικής του λειτουργίας και ο Μρντάκοβιτς σαν σε προπόνηση έκανε το 2-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook