Στρέφει το βλέμμα στο ματς “κλειδί” με τον Πλατανιά

Ο ΟΦΗ προβλημάτισε με την απόδοσή του στην Βέροια όμως την αφήνει πίσω και κοιτάζει πλέον το επόμενο ματς με τον Πλατανιά στο “Γεντί Κουλε” με στόχο την πρώτη νίκη που θα τον ανεβάσει από κάθε άποψη.

Προβληματισμό και ανησυχία σκόρπισε στο στρατόπεδο του ΟΦΗ η ήττα αλλά και η εμφάνιση στον αγώνα με την Βέροια όμως δεν έχει χρόνο για.. δάκρυα και ήδη σκέφετεται το επόμενο ματς με τον Πλατανιά στο “Γεντί Κουλε” την μεθεπόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Σίγουρα το ξεκίνημα του ΟΦΗ δεν είναι καλό με εμφανείς αδυναμίες, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όμως το γεγονός οτι πρόκειται για μία νέα ομάδα δίνει την ελπίδα οτι όλα θα αλλλάξουν όταν η ομάδα.. ρολάρει.

Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν θετικά αποτελέσματα γι΄αυτό και το ματς με τον Πλατανιά χαρακτηρίζεται ως .. “κλειδί” για την συνέχεια και ευκαιρία για ανασύνταξη από κάθε άποψη.

Άλλωστε ο κόσμος της ομάδας και ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλουν η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο επόμενο ματς .

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: “Με πειράζει η εικόνα που σίγουρα δεν αρμόζει σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Όμως, θέλω να πιστεύω ότι όταν αξιολογείς σωστά, τότε βγάζεις μόνο χρήσιμα συμπεράσματα ώστε μέσα από την δουλειά να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα φτάσουμε όλοι στο επίπεδο που θέλουμε”.

Ο ΟΦΗ μπαίνει λαβωμένος ψυχολογικά και όχι μόνο στο Κρητικό ντέρμπι αφού υπάρχει ανησυχία και για τους τραυματίες Κουτσιανικούλη, Τριποτσέρη και Ζορό που αποχώρησαν τραυματίες από το ματς στην Ημαθία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δείχνει να αντιμετωπίζει ο “Κουτσια” που έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα με τους Χανιώτες.

Από εκεί και πέρα, οι τραυματισμοί των Τριποτσέρη, Ζόρο δεν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα σοβαρά ωστόσο από μόνοι τους προκαλούν έναν έντονο προβληματισμό αφού ο ΟΦΗ έμεινε με μοναδικό διαθέσιμο στόπερ, τον Ζβασίγια!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook