Νοκ άουτ “Κούτσια” – Ζόρο, μέσα ο Τριποτσέρης!

Ζόρο και Κουτσιανικούλης έχουν υποστεί θλάσεις με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πλατανιά ενώ αντιθέτως το πρόβλημα του Τριποτσέρη δεν προκαλεί ανησυχία.

Ευχάριστα – εν μέρει – είναι τα νέα που προκύπτουν από το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ καθώς ο τραυματισμός του Τριποτσέρη δεν προκαλεί ανησυχία και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ».

Ο «Τρίπο» έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα στο σημείο όπου δέχτηκε την κλωτσιά και αυτό θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να μπει στις προπονήσεις Τετάρτη με Πέμπτη – οπότε και θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η συμμετοχή του Τριποτσέρη ελαφρύνει κάπως τον προβληματισμό για το κέντρο της άμυνας αφού μετά τον τραυματισμό του Ζορό, έχουν απομείνει πλέον αυτός και ο Ζβασίγια με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σκέψεις για τυχόν «αλχημείες» ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Δεν υπολογίζονται Κουτσιανικούλης – Ζόρο

Αντιθέτως οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για το παιχνίδι της Δευτέρας. Οι θλάσεις που υπέστησαν στην Βέροια τους αφήνουν νοκ άουτ και πλέον η επιστροφή τους χρονολογείται για μετά την διακοπή όταν και ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook