Ανοίγει ξανά η θύρα 6 εν όψει Πλατανιά!

Για πρώτη φορά μετά το 2009, η Θύρα 6 θα ανοίξει ξανά στο ματς με τον Πλατανιά και το «Γεντί Κουλέ» θα είναι καμίνι – έτοιμο να «πνίξει» τον Πλατανιά!

Ένα χρόνιο αλλά και φυσιολογικό αίτημα της ΠΑΕ γίνεται πραγματικότητα αφού η θύρα 6 θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τον κόσμο του ΟΦΗ στο ματς με τον Πλατανιά την ερχόμενη Δευτέρα.

Αυτό αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας όπου η Α.Δ. Ηρακλείου ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προχωρήσουν σε κάποια βελτιωτικά έργα που έχουν να κάνουν με την περίφραξη της θύρας 6 αλλά και την κατασκευή νέων πάγκων ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τους φιλοξενούμενους.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ από την πλευρά τους (Ανδρέας Μανουσάκης, Γιώργος Βλαχάκης) διαβεβαίωσαν τους ανθρώπους της Αστυνομίας ότι θα προχωρήσουν άμεσα στις εργασίες ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το άνοιγμα της θύρας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ. 

Μάλιστα, ήδη διατίθενται 500 εισιτήρια για την θύρα 6 για τον κόσμο εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά ενώ συνολικά θα κυκλοφορήσουν 6.250!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook