Με διπλή προπόνηση και στοχοπροσήλωση στο ματς της Δευτέρας

Το μυαλό τους στο ματς με τον Πλατανιά έχουν άπαντες στον ΟΦΗ με στόχο την νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα από κάθε άποψη.

Με πρωινή προπόνηση που έγινε χθες στο ΒΑΚ ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τα παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ.

Το ματς με τον Πλατανιά έχει κομβική σημασία για τον ΟΦΗ και άπαντες στο στρατόπεδο της Ηρακλειώτικης ομάδας έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε αυτό.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για τον αγώνα της Δευτέρας και η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Παύλο Δερμιτζάκη με το ιατρικό ρεπορτάζ να είναι πλούσιο. Κουτσιανικούλης, Ζορό και Παπάζογλου έχουν τεθεί νοκ άουτ, ο Τριποτσέρης θα “σφίξει” τα δόντια και θα αγωνιστεί ενώ επιστρέφει και ο Μονιάκης.

Ο Μακεδόνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα με τους Γκαλέτι και Βερόν να θέτουν υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε χθες στους παίκτες του και τους επισήμανε τα λάθη τους ώστε να μην τα επαναλάβουν και προσπάθησε να διορθώσει τα “κακώς κείμενα” ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στο Κρητικό ντέρμπι.

Για σήμερα, Τετάρτη, υπάρχει διπλή προπόνηση, το πρωί στις 9 και το απόγευμα στις 6 στο Αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook