Στην τελική ευθεία εν όψει Πλατανιά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά με τους “ασπρόμαυρους” να ανεβάζουν στροφές στοχεύοντας στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στον ΟΦΗ η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία εν όψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε χθες τον Θοδωρή Τριποτσέρη να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να δηλώνει μάχιμος για την αναμέτρηση με τους Χανιώτες.

Ο 26χρονος στόπερ του ΟΦΗ μπήκε σε φουλ ρυθμούς – όπως αναμενόταν – και πλέον είναι στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για το παιχνίδι της Δευτέρας. Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στον Βασίλη Κουτσιανικούλη που θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν υπολογίζεται από τον τεχνικό του ΟΦΗ που είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσα αφορά τον καταρτισμό της 11αδας στην προπόνηση της Πέμπτηςκαι αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης στο τελείωμα των φάσεων. Ο ΟΦΗ στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και ο Καβαλιώτης προπονητής έδωσε βάρος στα τελειώματα, ζητώντας από τους παίκτες του γκολ και να πηγαίνουν σωστά πάνω στην μπάλα ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 6μμ. στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook