Με 18 παίκτες στην αποστολή κόντρα στον Πλατανιά

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζόρο, Κυζιρίδης και οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Βιτώρος, Μπανούσης και Νιμανί.

1 8παίκτες για την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά επέλεξε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Στην αποστολή και ο Λαμπρόπουλος . Οριστικά νοκ-άουτ ο Κουτσιανικούλης.

Ο Πατρινός μέσος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της ομάδας και αν και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τυπικά αύριο όλα δείχνουν πως ο παίκτης τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη όπου και θα υπάρξει η νέα μεταγραφική περίοδος θα συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 21:30 ολοκληρώθηκε προπόνηση που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε στημένες φάσεις και μετά το τέλος της ο Παύλος Δερμιτζάκης επέλεξε 20 παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι:

Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζβαστίγια, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Όγιος, Γκαλέτι, Ροβίθης, Περογαμβράκης και Ζε.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζόρο, Κυζιρίδης και οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Βιτώρος, Μπανούσης και Νιμανί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook