Αποφασισμένος και παθιασμένος για την πρώτη νίκη

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά (21.30 – live, Αthletic Radiο 104,2) στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για τον ΟΦΗ στο σημερινό (21.30 – live, Αthletic Radiο 104,2) Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ».

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν έχει περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια μετά το άσχημο ξεκίνημα, ισοπαλία με Πανιώνιο και ήττα στην Βέροια, και θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες απέναντι σε μία ομάδα που έχει ξεκινήσει με δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες το πρωτάθλημα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τους Βερόν και Γκαλέτι ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Κουτσιανικούλης αλλά και ο Νιμανί που δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα με την παρουσία του. Εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Παπάζογλου, Ζόρο και Κυζιρίδης, ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ άφησε εκτός και τους Γιαγκιόζη, Αγριμάκη, Βιτώρο και Μπανούση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους 18 που επελέγησαν είναι μέσα και ο Λαμπρόπουλος, για πρώτη φορά φέτος, που παραμένει στον ΟΦΗ.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζβαστίγια, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Όγιος, Γκαλέτι, Ροβίθης, Περογαμβράκης και Ζε Εντουάρντο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δημητρόπουλος από την Φθιώτιδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook