Θέλει και πρέπει να κάνει μία νέα αρχή μετά την διακοπή

Με μόλις δύο βαθμούς και χωρίς νίκη και γκολ στις τρείς πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή και να επιστρέψει με διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια.

Το ξεκίνημα του ΟΦΗ είναι αναιμικό με δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Πανιώνιο και Πλατανιά με 0-0 και μία ήττα στην Βέροια με 2-0. Με δύο μόλις βαθμούς και χωρίς να σκοράρει η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δείχνει ότι και δεν είναι έτοιμη αλλά ούτε σε καλή κατάσταση.
Η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη στο ματς με τον Πλατανιά όμως και πάλι ο ΟΦΗ έμεινε στο μηδέν και πλέον η διακοπή του πρωταθλήματος φαντάζει ευεργετική για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός όμως αυτό το διάστημα και μέχρι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, και πάλι στο «Γεντί Κουλέ», σε δύο βδομάδες περίπου, θα πρέπει η ομάδα να ανακάμψει, να βρει τα πατήματά της και γενικά πάρει … μπρος πριν βρεθεί προ απρόβλεπτων καταστάσεων και.. τρέχει.
Το βάρος πέφτει στην τεχνική ηγεσία που καλείται να βρει λύσεις στις φανερές αδυναμίες της ομάδας ενώ το διάστημα της διακοπής είναι ότι πρέπει και για την επιστροφή των τραυματιών και ειδικά του Παπάζογλου που η απουσία του.. φωνάζει.
Ας εκμεταλλευτεί το διάστημα που έρχεται και ας μην μείνει στην γκρίνια και την εσωστρέφεια γιατί από την 4η αγωνιστική και μετά ο ΟΦΗ θέλει και πρέπει να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook